zdravim.
kupil som tento tv - http://www.nay.sk/samsung-ue40es6900/d-306186-c-1881/
ma v sebe zabudovane wi-fi, tak som sa ho doma pokusal pripojit k domacej wi-fi sieti.
na wi-fi mam nastavene wpa2 a 10 znakove heslo. ked to nastavim do telky, zacne pripajat. k wifi sa pripoji, ale stale vypisuje ze nie je pripojenie k internetu. ip-cku mu priradi v poriadku, aj dns a ostatne nastavenia si prevezme dobre, ale pristup na net nema.
ma niekto este podobny problem?
co som trocha hladal po nete, dost uzivatelov ma podobny problem, ale neviem ci to nejako vyriesili.
neradte mi prosim pripojit to kablom, kedze tv je od wifi cez 3 dalsie izby a kabel ani nemam kade tahat...
vdaka.
problem s pripojenim Samsung TV k wi-fi
- matelkoxxl
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 07. Jan, 2006, 02:00
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Re: problem s pripojenim Samsung TV k wi-fi
byvas v dome? vypni sifrovanie..uz som sa stretol s par zariadeniami co v pripade sifrovanej wifi nesli napojit...
ak sa neda skus zmenit na routri typ sifrovania, napr z WEP na WPA alebo nieco ine, pripadne sa s tym pohraj a poskusaj pomenit sifrovanie, ci sa nepripoji. A skusal si update FW telky cez net? Na chvilu ju napoj na kabel a daj updatnut fw.
sifrovanie skus vacsinou to zakladne, najjednoduchsie sifrovanie pomaha.
ak sa neda skus zmenit na routri typ sifrovania, napr z WEP na WPA alebo nieco ine, pripadne sa s tym pohraj a poskusaj pomenit sifrovanie, ci sa nepripoji. A skusal si update FW telky cez net? Na chvilu ju napoj na kabel a daj updatnut fw.
sifrovanie skus vacsinou to zakladne, najjednoduchsie sifrovanie pomaha.
Spoiler: ukázať
- matelkoxxl
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 07. Jan, 2006, 02:00
tak pred chvilou som sa docital v prirucke k telke, ze nemala by mat problem s wep,wpa a wpa2, ani tkip a aes. ja to mam na wpa2 a aes nastavene.
uz som stiahol aj novy fw na usb, tak ho najprv skusim nahodit do telky a uvidime ci to pomoze.
uz som stiahol aj novy fw na usb, tak ho najprv skusim nahodit do telky a uvidime ci to pomoze.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
ked nepomoze skus wpa a wep. NO jasne, kazdy manual to napise ) Uz som mal fakt x zariadeni ktore nesli napojit. Nemas tam nejaky range extender alebo nieco take? Lebo vtedy myslim ze sifrovanie nefunguje, ci priamo router je prvy?
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
U jedného zákazníka sme to skúšali, tiež chcel využiť túto featurku....ale mal router natoľko vzdialený že ho síce pripojilo, ale mal strašne pomalý, resp. až mi nefungoval internet. Vyriešili sme to síce káblom, ale na tvojom mieste by som skúsil telku dať nachvíľku k routru bližšie, či to pôjde ak áno, pacni si do izby repeater a máš vyriešené
Moto: Yamaha FZ8 Fazer