Ahojte, potreboval by som poradit nejaku schopnu citacku. nechcem tu s obycajnym podsvietenim displeja, ale myslim, ze sa to vola nejaky elektronicky "inkoust".
Vdaka za rady
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
ja vlastním amazon kindle paperwhite a nemôžem si ju vynachváliť. Má aj podsvietený displej, takže nepotrebujem žiadne dodatočné lampičky, kindle mail je tiež super vec - mne tam chodí denná tlač od SME, takže každé ráno si môžem prečítať aktuálne noviny.
Avšak na slovensku je trošku drahšia - okolo 200e. Ja som ju kupoval priamo z amazonu za 139 USD.
Tiez mam kindle, absolutna spokojnost a mozno konvertovat si knihy poslanim na email je super !
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8 SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Raz som u znameho videl taku, ktora vyzerala uplne ako kniha-myslim display...normalne by som nespoznal, ci je to kniha stara zazltnuta,alebo displej... mari sa mi,ze to bol amazon,ale nie osm si isty. Viete o com hovorim? take nieco by som chcela aj ja,nech nepocitujem unavu oci
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
Keby som teraz kupoval citacku, tak jednoznacne Kindle Paperwhite, je drahsi, ale je (podla mna) najlepsi.
To podsvietenie na vecer je skvela vec, netreba mat lampicku.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8 SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Ja mam Kobo Touch, a som s nim maximalne spokojny. Ak by si chcel aj podsvietenie, tak je tu o nieco drahsi Kobo Glo.
Vyhody oproti Kindle:
- da sa nahrat lubovolny font
- viac moznosti nastavenia vzhladu fontu a stranky (velkost okrajov, odstup medzi riadkami, hrubka a hustota pismien - to len pre standardne fonty)
- zvlada viac formatov
- ovela lepsie zvlada pdf
- Kobo Glo na rozdiel od Kindle Paperwhite vie podsvietenie uplne vypnut
AMD Ryzen 7 3700X, Arctic Freezer 34, Asus TUF Gaming B550M-Plus, Crucial Ballistix 3200MHz@3600MHz 2x16GB, SAPPHIRE Radeon NITRO+ RX 570 8GB, Crucial MX500 500GB, Seagate Barracuda ST2000DM001, Asus DRW-24F1ST, OCZ ZS Series 550W, Zalman Z3, HP 23xi