Boot z USB
- Pakrobolgari
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 01. Mar, 2012, 20:05
Boot z USB
Zdravím mám USB Kingston Datatraveler G3 a snažím sa z neho nabootovať windows ale vôbec sa mi to nedarí ani po tom čo som ho skúsil nastaviť v tomto návode, vie mi niekto pomocť ? vdaka
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
Re: Boot z USB
Najdi si program RUFUS na internete a tam vieš naformátovať USB rovno na boot spolu už aj s ISO suborom a máš pokoj, nastavíš na PC boot z USB alebo si zmeníš v BIOSe boot priority, lebo niek každý stroj má funkčiu autoboot from other devices.
Ja som ho používal na Reset PasswordWindows, a fungoval v 9/10 prípadov.
Ja som ho používal na Reset PasswordWindows, a fungoval v 9/10 prípadov.
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Ja mam na toto overeny WinUSB Maker, urobi ti to vsetko samo
Funguje na win 7 a aj 8, odskusane.
http://www.joshcellsoftwares.com/2012/0 ... Maker.html
BTW pri starte PC stlacas F11 na alternativny vyber bootovania? Netreba ist koli tomu do biosu.
Funguje na win 7 a aj 8, odskusane.
http://www.joshcellsoftwares.com/2012/0 ... Maker.html
BTW pri starte PC stlacas F11 na alternativny vyber bootovania? Netreba ist koli tomu do biosu.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
a kde presne mas chybu? lebo ked to ani nenajde tak to nemoze byt bootvatelne usb.je kopec na trhu co preste nebudu bootovat. ale ako kyselinka pise, staci si len tam nastavit aby si ho potom anpr uz nemusel vytahovat von po prvom restarte aby nenabehol zase bo koepc ludia zabudne vybrat kluc
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Pakrobolgari
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 01. Mar, 2012, 20:05
tak teda už je to ok rozbehol som to cez soft WintoFlash od dextera a už samo bootovalo USB takže radosť vdaka za ostatné alternatívy možno to do budúcna zase niekomu pomôže..
ano ale vtedy ho vôbec nechcelo bootovať aj keď ho bios rozpoznalBTW pri starte PC stlacas F11 na alternativny vyber bootovania? Netreba ist koli tomu do biosu.