Counter Strike - problémy, postrehy, návody atď. ...
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Re: Counter Strike - problémy, postrehy, návody atď. ...
Trreba si uvedomiť, že RAM a procesor nie sú dôležité faktory Nie je problém v grafike driveroch napr?
ps na intel hd to bez sekania nedáš, nedáš to na žiadnej zdieľanej notebookovej grafike bez sekania, nedá to stabilných 100fps.
Vyskúšaj nastaviť Max performance profil
ps na intel hd to bez sekania nedáš, nedáš to na žiadnej zdieľanej notebookovej grafike bez sekania, nedá to stabilných 100fps.
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
Na nvidia quadro 2000M som si nastavil max performance a tiez to seka ale o trosku menej, je to tou grafikou? lebo cs 11.6 mi siel bez problemov aj na mojom starom 6rocnom kompe a tu na novom nootbuku seka
Caute skusal som si po dlhej dobe naistalovat CS-Source a ani za pana sa pripojit na nejaky non-steam server vypisuje ze : Your version does not match the servers mam patche 1.6,1.7,1.8
Spoiler: ukázať
mArtinko5MB napísal:Trreba si uvedomiť, že RAM a procesor nie sú dôležité faktory Nie je problém v grafike driveroch napr?
tak nakoniec som v biose nastavil grafiku performance na maximum a zvysil tocenie ventilatoru a neseka to ani trosililinku ale aj tak to je cudne kedze minimane poziadavky to ma grafiku 32mb a ja mam 1gb a sekalo to
a co takto si to kupit a nehrat nonsteam ?SUBOSVK napísal:Caute skusal som si po dlhej dobe naistalovat CS-Source a ani za pana sa pripojit na nejaky non-steam server vypisuje ze : Your version does not match the servers mam patche 1.6,1.7,1.8
PS4 + OPTOMA HD 141X
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
To už rovno kúpiť CS:GO
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Pi 08. Apr, 2011, 17:30
prosim Vas mam problem v hre cs 1.6, problem spociva v tom ze mi uplne zle reaguje mys, az seka by som povedal.niekedy vobec nereaguje.
mys mx 518.
robi to len v hre. neviete pomoct?
myska mx 518
preinstaloval som aj steam, csko, windows problem pretrvava
mys mx 518.
robi to len v hre. neviete pomoct?
myska mx 518
preinstaloval som aj steam, csko, windows problem pretrvava
Bude to znieť hlúpo, ale máš na nej čistý senzor? Tiež sa mi to sem tam stane, že mi myška trhá. Ale proste je len na senzore nalepená nejaká smietka.
Potom by som videl problém už len čisto v myške.
Potom by som videl problém už len čisto v myške.
Spoiler: ukázať
-
- Čierna listina bazáru
wo windowse ide bez problemov, problem snou je len v hre. prudky pohyb spravim dolava doprava kruzivo a vobec nato nereguje len sa troska pohne a nic.
uz som aj fukal do toho senzora a nic, skusil iny USB port. vyskusam druhu mys ci to odstrani problem.
zostava
core i5
8gb ram
grafika slaba zatial ati radeon hd2400 256mb ddr2
pochybujem ze by to bolo grafickou kartou. fps je stabilne 100, ping okolo 10-21
uz som aj fukal do toho senzora a nic, skusil iny USB port. vyskusam druhu mys ci to odstrani problem.
zostava
core i5
8gb ram
grafika slaba zatial ati radeon hd2400 256mb ddr2
pochybujem ze by to bolo grafickou kartou. fps je stabilne 100, ping okolo 10-21
- sanjuro
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Dec, 2009, 18:45
a v inych hrach?
MB: MSI B450 Tomahawk Max CPU: AMD 5800x Cooler: Alphacool Eisbaer 360 RAM: 2x8GB G.Skill 3600Mhz CL16 TridentZ Neo SSD: Intel Optane 900p 280GB SSD: Samsung 860 EVO 1TB GPU: Gainward RTX 4090 Phantom GS PSU: Corsair RM1000x Audio: Topping DX3 Pro v2 Case: Lian Li PC-O11 Dynamic White Monitor: LG CX48 Mouse: Logitech G Pro Keyboard: Corsair K65 Speed Pad: Logitech G640 Headphones: AKG K712 Pro
-
- Čierna listina bazáru
neskusal som ine stou grafickou moc hier nesputim
-
- Čierna listina bazáru
tak skusal som day of defeat a tam to ide bez problemov. myska bez znamok nejake chyby alebo pod.
-
- Čierna listina bazáru
skusil som nainstalovat nonsteam a tam to nerobilo, nerozumiem teda..
- sanjuro
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Dec, 2009, 18:45
no lebo teraz csko updatovali kvoli konverzii na linux a cele ho dosrali
MB: MSI B450 Tomahawk Max CPU: AMD 5800x Cooler: Alphacool Eisbaer 360 RAM: 2x8GB G.Skill 3600Mhz CL16 TridentZ Neo SSD: Intel Optane 900p 280GB SSD: Samsung 860 EVO 1TB GPU: Gainward RTX 4090 Phantom GS PSU: Corsair RM1000x Audio: Topping DX3 Pro v2 Case: Lian Li PC-O11 Dynamic White Monitor: LG CX48 Mouse: Logitech G Pro Keyboard: Corsair K65 Speed Pad: Logitech G640 Headphones: AKG K712 Pro
-
- Čierna listina bazáru
to viem, len zevraj uz to odsranili ten update a zas je to v normalnom stave to steamove csko 1.6 teda origo