Zdravim, prosim o radu pri vybere navigacie do 200€, v tejto oblasti sa vobec neorientujem, neviem ci maju niektore aktualizaciu zadara, ale rad by som do toho daval len pociatocne naklady.
Velmi pekne dakujem
GPS navigacia do 200€
GPS navigacia do 200€
We salute the rank, not the man!
Re: GPS navigacia do 200€
Myslim ze dnesnej dobe smartfonov je nezmysel kupovat zvlas navygaciu, a je dost navi. do tel. ktore uplne postacia aj zadara
Nebudem to pouzivat len ja, ale aj dalsi clenovia rodiny a popravde ani jeden z nas styroch nema na to vhodny mobil. A predsa si nekupim smartfon, ktory bude kolovat medzi vsetkymi.
//a sice v tom nemam prehlad, ale smartfon za 200€ vs. gps za 200€..co bude mat lepsiu navigaciu, displej, ..., imho gps
//taktiez v aute skoro nonstop telefonujem. Vyuzitie navigacie by bolo nulove na mobile.
//a sice v tom nemam prehlad, ale smartfon za 200€ vs. gps za 200€..co bude mat lepsiu navigaciu, displej, ..., imho gps
//taktiez v aute skoro nonstop telefonujem. Vyuzitie navigacie by bolo nulove na mobile.
Ak Ti nevadi velkost je asi najlepsim riesenim tablet s GPS (napr. Nexus 7). Ja som si do neho nahral Sygic navigaciu, ktoru mam aj v smartfone HTC mini. Tento ma maly display a tak radsej pouzivam Nexus. Mam ho polozeny na sedadle spolujazdca, riadim sa hlasovymi pokynmi a ked to premavka dovoli, mrknem sa na display na sipky zobrazujuce radenie sa do pruhov. Prezeranie trasy pred jazdou je super, lepsie ako na jednoucelovej navigacii.
No a ked nejazdis, mas dobry tablet.
No a ked nejazdis, mas dobry tablet.
tak este inak. To co kupim v nejakej autopredajni, resp. to bude vec do auta, konkretne navigacia, to dokazem zohnat ovela vyhodnejsie a bude to pouzivat aj otec a chcem to co najjednoduchsie. Preto sa opat pytam. Viete mi poradit klasicku navigaciu a nie mobil, tablet a pod? Taktiez aka je kvalita sygic oproti ozajstnym navigaciam?
//a taktiz potrebujem drziak na sklo. Nechcem kompromisy...chcem 100% vyuzitie pre navigovanie, na nic ine
//a taktiz potrebujem drziak na sklo. Nechcem kompromisy...chcem 100% vyuzitie pre navigovanie, na nic ine
- PROMETHEUS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Jan, 2005, 20:00
sebe som kupoval garmin nuvi 1340 asi rok dozadu a zatial som s nim nemal ziadny problem, este som sa nikde nestratil a ma to aj slovensky jazyk a strykovi som kupoval na narodky tomtom start 20 a co mi vravel tak ze je to v pohode, ze to robi presne to co ma a este ho to nezaviedlo niekam do pralesa tak ze je spokojny.
MB: MSI X570 Tomahawk CPU: Ryzen 5900X RAM: BL2K8G36C16U4BL 4x8GB 3733MHz 16-18-18-35 GPU: Gigabyte RTX 3080 Gaming OC Waterforce Monitor: LG Ultragear 27GL83A-B SSD: WD Black SN850 1TB, SN750 500GB, 4x1TB Samsung EVO CASE: Lian Li O11 Dynamic XL PSU: EVGA 850W G2 Klavesnica, mys: Logitech G915 TKL + Logitech G903 Chladenie: CPU block: EK Quantum Velocity D-RGB Rads: EK SE360mm + EK XE360mm Fans: 9x Noctua NF-A12x25 PWM Pump: EK QUANTUM KINETIC TBE 200 D5 PWM D-RGB
Kupena navigacia Garmin Nuvi 2455LMT za 200€, este nemam vsetko prebadane, ale zatial spokojnost. Dakujem