mám záujem o plne pasívne chladené PC. Bude využívane na domáce použitie ( office, internet, video ), momentálne mám nejakú predstavu. Skrinku by som chcel ,ale štandartnú a nie HTPC ( neviem, ktorá je vhodnejšia či mini, midi alebo high tower nakoľko neviem akým spôsobom bude teplo prirodzene stúpať cez skrinku a prirodzene nasávať chladný vzduch zo spodku skrinky ).
Momentálne mám vybrané tieto komponenty:
MB: ASUS P8Z77-M PRO
CPU: Intel Core i3-3220T
CPU COOLER: Silverstone SST-HE02 Heligon CPU Cooler ( prípadne Noctua bez NH-D14 alebo nejaký ekvivalent...napr.:Nofan 95C

RAM: Kingston 1600 CL9 Low Voltage XMP 2x4GB, 1,35V/1,25V ( prípadne, či nieje vhodnejsia kúpa RAM s výkonejším chladením a manuálne ich podtaktovať na 1333MHz s 1,25V napr. T1, prípadne PREDATOR )
DISK: Samsung SSD SSD840 500GB
PSU: Super Flower SF-500P14FG ( uvažujem aj nad Seasonicom X-400FL2 Platinum s jeho 84 mesačnou zárukou, ale aj napriek tomu, že ide o FL2 taktiež trpí pískaním. Viem, že 500W je na zostavu so spotrebou max 120W priveľa, ale momentálne som nič kvalitnejšie a hlavne účinejšie, kvôly teplu nenašiel )
CASE: tu nemám takmer žiadnu predstavu nakoľko neviem, či je vhodnejšie použiť malú alebo veľku skrinku, či 1-2 mm SECC alebo hliník. Výrobcovia buď Lian-Li, Corsair 300R, Fractal Define R4, Enermax Ostrog......
Takto vyzerá moja predstava rád privítam Vaše vylepšenia a postrehy. Cenový strop cca 800-900€.