3570k vyuzitie jadier
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Re: 3570k vyuzitie jadier
150W? WTF?
Ja mam 85W s tym, co mam v podpise. To co mas kriste...ved tolko zerie v idle 920-tka
Ja mam 85W s tym, co mam v podpise. To co mas kriste...ved tolko zerie v idle 920-tka
Naposledy upravil/-a Kyselinka v Ne 03. Mar, 2013, 18:17, upravené celkom 1 krát.
moja zostava v popise + ratam aj monitor-cca 25-30w - to vies stare Ati karty nemali zero core power ci ako sa to vola
a nedalo by sa to nastavit v biose,a pred startom si vyberiem ci sa chcem hrat alebo len surfovat po nete???
a nedalo by sa to nastavit v biose,a pred startom si vyberiem ci sa chcem hrat alebo len surfovat po nete???
Spoiler: ukázať
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Aha, no ale monas sa vacsinou do toho nerata
A co chces kde nastavovat?
A co chces kde nastavovat?
sak v biose,na novej doske pre intel s IB su neni ziadne take nastavenia?ze by sa ma to opytalo ktoru GPU chcem pouzivat?
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
V biose to je, ale to za kazdym chces ist do biosu? Ako bolo povedane, pokial mas kartu pichnutu v slote, tak ju doska skratka nevypne. Je to len SW zalezitost, preto to nebude fungovat, ako si to ty predstavujes.
Skratka to nefunguje ako funkcia Start/Stop pri novych autach a nikdy asi ani nebude...no cert nikdy nespi
Skratka to nefunguje ako funkcia Start/Stop pri novych autach a nikdy asi ani nebude...no cert nikdy nespi
Chlapi furt mate OK, mne to zere okolo 200W.. HD4870 nie je setrna karta v IDLE ..
Inac to prepinanie by bolo super, uz som to viac-krat rozoberal, ze snad sa poriesi aj v PC.. ale vzhladom na stale problemy v NTB, to nevidim realne..
Inac to prepinanie by bolo super, uz som to viac-krat rozoberal, ze snad sa poriesi aj v PC.. ale vzhladom na stale problemy v NTB, to nevidim realne..
to tam ani nemuseli davat do tych procakov-mohli by uz pohnut rozumom vyvojari - ked nieco robia,tak nech to dotiahnu do konca!
Mne to nejde ani v notebooku.. Toshiba radsej Intelacku kartu vypla uplne v biose ....
Ale viem, ze hlavne HPcko a obcas sem-tam i ASUS.. maju s tym problem.. asi naj to ma Lenovo poriesene... No funguje ovela lepsie Optimus od Nvidie.
By si sa cudoval, vcera mi ta HD4k riadne pomohla .. a ked by som poslal HD4870 do kremikoveho neba, tak i na par tyzdnov.. hry teraz nehram extra, takze by mi stacila... a spotreba 15W v idle CPU+GPU to je uz nieco ...
Ale viem, ze hlavne HPcko a obcas sem-tam i ASUS.. maju s tym problem.. asi naj to ma Lenovo poriesene... No funguje ovela lepsie Optimus od Nvidie.
By si sa cudoval, vcera mi ta HD4k riadne pomohla .. a ked by som poslal HD4870 do kremikoveho neba, tak i na par tyzdnov.. hry teraz nehram extra, takze by mi stacila... a spotreba 15W v idle CPU+GPU to je uz nieco ...
Naposledy upravil/-a CageJ v Ne 03. Mar, 2013, 22:43, upravené celkom 1 krát.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
tak ono čím staršie karty tým horšie aj v idle
taká 450GTS hlce viac ako 680GTX
ale zase aj fermi v idle nemajú nijak vysoskú spotrebu resp všetky moderné karty
a napr 4870 zrovna neboli královnami v spotrebe v idle
taká 450GTS hlce viac ako 680GTX
ale zase aj fermi v idle nemajú nijak vysoskú spotrebu resp všetky moderné karty
a napr 4870 zrovna neboli královnami v spotrebe v idle
- Kknightley
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Dec, 2012, 18:01
Čím meriate tú spotrebu ? Nejaký W metrom priamo zasunutým v el. zástrčke ? alebo sa to dá aj nejak softwarovo ?
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Wattmetrom z lidlu, za par €, priamo na zastrcke
jj,presne tento mam:http://extrahardware.cnews.cz/wattmetr- ... kc-v-lidlu
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ked sme už pri tom mám tu 4850 od gainwardu(DDR5) aj z upraveným biosom a v idle 150W
ale myslím že čím dalej tým viac odbočujeme od využitia jadier
ale myslím že čím dalej tým viac odbočujeme od využitia jadier