Windows 7, we have a problem

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
1338180

Windows 7, we have a problem

Príspevok od používateľa 1338180 »

Kto by to cakal? Rozozrat sa moze aj sedmicka.
To co som dostal do ruk som myslel ze je to vista podla skinu a oblemu trciacemu start menu no potom mi to doslo pri boote logine a tak.. je to sedmicka no...
Tak situacion sa ma tak ze bootuje dlho... teda zakladny kernel boot s logom ide primerane dlho na pc ale pri welcome screen je uz doba cakania o inom, kazdopadne sa potom rozbehne jak trdlo nakope tam vsetky ikony co idu a vyzera ze fajn az potom sa zacne dusit a prosit boha (mna) o odpustenie. No a dusi sa dusi az ma z toho dusi. Zapnem explorer tento pocitac fajn, potom dam msconfig no ten mi nabehne az nahodne potom co som medzitym cakal na ccleaner kedy sa zapne. Verim ze v realnom case trpim za ZLO ktore tropim. Je to tak aj s Windowsami? Ako to ze ked ho user zacne vyuzivat naplno a chce od neho aj trosku kooperativy a porozumenia ked do neho kopne par desiatok programov, z toho stvrtinu odxxxxbe lebo to su nake spamy, trosku pouzivania (POUZIVANIA) no a Windows uplne nasracky.

O co ide..
nevie poriadne bootnut, finalne skonci s bootom (neviem ktory svc sa na tom smeje ale vsak fajn nech si da) az po par minutach, potom ide dalej pomaly.
Nejde internet... resp ide presne tak ze rovno.. trebars sa aj lognem do gmail ale prilohu alebo dalsi nejaky kvazi externejsi link uz 404
a presne tak dalej dam google najde mi linky ale tie linky nejdu, nedaju sa zobrazit stranky

tak som sa do toho pustil dajme tomu 7 hodin a windows je stale v rovnakej sracke.. teda aspon podobnej..

Co spravit s takym systemom co ma uz vylamane zuby? Kde to ma ten kernel zakopany a co robi pre boha.
Ano cleanery, tweaky, fixery, msconfig servisy, von dnu, virus spyware nic,

Ja si svoj windows reinstalujem par krat do roka.... samozrejme ze vacsinou o nic nejde a len ma to trapi lebo potom zase secko nastavovat tie tweaky a tak.. no raz by sme si ich tu mohli predstavit a pozbierat zopar t1pov vsak.
Ale tento system som si povedal ze nie, radsej zit mu dam. A co on na to no internet nejde uz vobec. Nijak.

Co vy na toto vsetko? Ako opravim windows... mam skusit to cez tu opravu tam a reinstalovat systemove subory [launch windows repair recommended]?
Alebo zapojim si externy disk teda zozalohujem nainstalujem a zabarikadujem a este no no.... no neviem co......

PRECO MA WINDOWS TAKY CHARAKTER ZE F U R T IDE POMALSIE PO DLHOM CASE A TO CLOVEK ANI NEMUSI NIC MENIT, STACI HO SNAD 100X REBOOTOVAT ON SI NAJDE CESTU DO LENIVOSTI AKO SKYNET HOLKA tatka smolka
ze?
DO PIXXX
S pozdravom Andrej
Používateľov profilový obrázok
Snake
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00

Re: Windows 7, we have a problem

Príspevok od používateľa Snake »

Poriesim ta zajtra, zatiaľ lock.

.