Zdravím
tak a rozhodol som sa že si trochu upravím svoju
XLku 
. Skrinka je v originálnom prevedení čierna/biela čo sa mne tak trochu nepáči. Radšej mám kombináciu čierna/červená. Takže všetko čo je vnútry biele (PCI záslepky a koše na disky) streknem na červeno. Mám vpláne vymeniť aj základnú dosku. Pôvodne to mala byť doska
Fatal1ty P67 Professional ktorá sa mi tam farebne celkom aj hodí len už keď som ju mal doma tak som zistil že mi dosť blbne tak som ju hneď aj vrátil. Momentálne mám objednanú
ASROCK Z77 Extreme6 ktorá sa mi tam hodí už pomenej

ale vyhadzovať peniaze na dosky Asus ROG len preto že sú červeno-čierne je asi nezmysel

. Predné aj zadné ventilátory budú
Corsair High Performance edition AF140. Možno som spravil kravinu ale tak dúfam že snimi budem spokojný. Chladič na procesor som chcel vymeniť za
PHANTEKS PH-TC14PE Red lenže ma potom napadlo že sa mi pod neho zrejme nezmestia moje nové RAMky
Kingston 8GB HyperX Beast Series 
. Takže od toho Phanteksu som už upustil. Ďalej mám v pláne upraviť spodné koše na disky. Sú tam dva a plánujem ich zdemontovať a jeden otočiť o 90 stupňov. Mám pocit že by sa tým zlepšilo chladenie diskov. Druhý kôš ani neosadím. 3 disky mi stačia + hore budú ďalšie miesta pre 4 disky ale tam plánujem osadiť len SSD. Ten spodok kde sú disky a zdroj som mal ešte vpláne odhlučniť s nejakou zvukovo izolačnou hmotou ale niesom si istý či to pomôže. Ďalšia úprava sa týka zdroja. Môj zdroj Corsair TX650 má síce oflexované káble ale pri koncoch je vidieť farebné káble takže som sa rozhodol že ich pekne jednotlivo oflexujem. Snáď to nepokazím
To je tak zhruba všetko čo plánujem. Ak máte nejaké postrehy alebo nápady tak sem snimi.
A takto moja skrinka vyzerá momentálne:

Ja viem nieje to zrovna najkrajšie ale dúfam že výsledok bude omnoho lepší