Assassin's Creed: Revelations
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Re: Assassin's Creed: Revelations
da sa, aj v brotherhoode to uz bolo mozne
- System_ERR0R
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13
j, v BH som behal a zhanal zvysnu zbroj (alebo to bolo v ACII? ), ale preckal som cele titulky a ajtak som to tam nenasiel, tak to bude treba asi stiahnut, len neviem kde a ak niekto nasiel a pouziva, tak by som uvital link
zbraj sa zhanala v kazdom diele. mne ako skoncili titulky, som normalne moho pokracovat a behat po mape...
Neviete kde by som kúpil všetky diely (vydané samozrejme ) čo najvýhodnejšie ?No nie digital ale normálne krabicovky.
čakal som niečo lacnejšie ... dnes som sa bavil s kamošom o bunde/mikine/niečom čo má kapucu ako má ezio, prípadne altair. Takú hlbokú. Neviete kde to predávaju, prípadne či to nieje blud ?
- Kicker
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Pi 30. Júl, 2010, 11:35
Blud to nie je, len tie "hlboké" stoja nad $100 http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid= ... e&_sacat=0
EDIT: prípadne si kúp rovno toto http://www.ebay.com/itm/Assassins-Creed ... 23175c22f2
EDIT: prípadne si kúp rovno toto http://www.ebay.com/itm/Assassins-Creed ... 23175c22f2
CPU:Intel Core i5 4440 Cooler: Noctua NH-U12F MB:MSI B85 G43 VGA:GIGABYTE N760OC RAM: Crucial Ballistix Sport 8GB HDD: Crucial m500 256GB + Seagate Barracuda 7200.12 500GB + Seagate Barracuda 7200.12 1TB PSU: Fortron Blue Storm II 500W Keyboard: Logitech K290 Mouse: Roccat Kone Pure LCD: LG Flatron W2243S (22")
Ďakujem veľmi pekne, asi si jednu objednám
- hulo92
- Pokročilý používateľ
na steame ich mas do zajtra vsetky za krasnych 40€, co je velmi pekne!
Začal som hrať znova tento titul ale mám taký problém. Hra na max settings okrem AA , 60 fps s vsyncom. Jediný problém, že približne každé 20 minutky sa hra trhne a zase rozbehne. Trhne to tak na 3 sekundy cca. Keď som dal všetko na low, vypol vsync tak to iste. Robi to aj v menu... proste tá hra seká každe 1-2 minuty.
Má to niekto originál a dokázal by mi vysvetliť princíp multiplayeru ? Ja som z toho úplný jeleň
- hulo92
- Pokročilý používateľ
ja mam, to ty nikto ale nevysvetli ani sa to nenaucis z youtube videa, treba na to dojst sam pred vidanim som cumel na youtube videa a kukal ze co to je sakra je pochopil som az hranim
No ja to hrám a proste fakt netuším...princíp je zašifrovaný