Win 7 na Asus s Win 8

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
Snake
VIP
VIP
Príspevky: 13677
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta

Re: Win 7 na Asus s Win 8

Príspevok od používateľa Snake »

MSDNAA je MAK.

A pán firemný mi dozajtra napíše akou metódou to má aktivované, potom to budem riešiť inak :-). Keďže to má z firmy ktorá má SA, tak zamestnáva/outsourcuje IT niekoho kto má pod sebou VL zmluvu, takže ten niekto bude vedieť akú aktivačnú metódu použil.





.
Používateľov profilový obrázok
DMaMT
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 344
Dátum registrácie: Ut 18. Máj, 2010, 08:03
Bydlisko: BA/BL

Re: Win 7 na Asus s Win 8

Príspevok od používateľa DMaMT »

Ja to neviem, to mi aktivoval a šéf vo firme, kde som brigádoval. Vtedy mi ponúkol W8 či by som nechcel, ja som súhlasil. Proste som si veci z W7 pozálohoval a šlo to na format a čistý install a basta. Fakt netuším aká je to metóda, nie som expert a ani sa do toho nevyznám. Nechápem však, čo tu z toho robíš takú vedu, čo som ja vari nejaká firma, čo má nejakú pravosť dokazovať BSA, alebo čo? :D A ísť sa pýtať, chodiť, telefonovovať vybavovať len kvôli zvedavosti niekoho z fóra naozaj nehodlám. Takže metóda aká to je neviem, nejdem to ani zisťovať, nezaujíma ma to a nie je to ani podstatné.

BTW, MSDNAA to je verzia čo majú dostupné študenti z VŠ? Lebo ak áno, tak presne toto mal možnosť využiť brat, keďže chodí na VŠ. Bolo to o niečo neskôr, ako som mal túto verziu z firmy. Neviem však, Snake či sa hrá na agenta 007, či inšpektora BSA, keď ho to tak strašne trápi. Ak by som to nemal z firmy, isto by som mal MSDNAA od brata a to dúfam, milý Snake je rovnako legálne, ako licencia z firmy, kde sa o to postará priamo šéf, nemyslíš??

Návrat na "Operačné Systémy"