zdravím, mam taky problem na jednom starsom pc ide o tuto dosku http://www.findlaptopdriver.com/hp-085ch-specs/ . Bol tam windows 7 vsetko bezalo ako malo az dovtedy ked jeden reproduktor prestal ist. Niekedy vtom case som pridaval graficku kartu(dovtedy bezal len na integrovanej). Skusil som preinstalovat ovladace nepomohlo, tak som si myslel ze vyberem tu graficku kartu asi to bude tym. Takisto nic. Vsetky ovladace som teda odstranil cez revo uninstaller a odstranilo vsetko aj z registrov. Odvtedy uz zvuk nesiel vobec.
Nastval som sa a preinstaloval som windows na xpecko. Nainstaloval drivery na chipset, integrovanu grafiku, net a potom na zvuk soundmax. Dufal som ze to pojde no nic.
Roproduktory su funkcne, v ovladacom paneli nastavenia by mali byt ok vsetko je vyvezene, nestlmene no zvuk stale nejde.
Uz si neviem dat rady, prosim pomozte
Nejde zvuk, ovládač je nainštal.
Re: Nejde zvuk, ovládač je nainštal.
stiahni si dake live distro linuxu a vyskusaj tam ci pojde
do riti ma ubuntu na cd len je doskrabane a nenacita mi ho dvdromka
myslis ze sa to oplati stahovat? ved ja som preinstaloval windows - zo 7 na xp
nebude chyba v konektore?
zajtra mi spoluziak donese zvukovku vyskusam to tak a ak to nepojde tak uz stym asi nic nespravim co?
myslis ze sa to oplati stahovat? ved ja som preinstaloval windows - zo 7 na xp
nebude chyba v konektore?
zajtra mi spoluziak donese zvukovku vyskusam to tak a ak to nepojde tak uz stym asi nic nespravim co?
prave preto ze si uz skusal 7 aj xp, chyba teda moze byt aj v hw, len to este takto vyskusat, ci sa to oplati stahovat a napalit/hodit na flashku je uz na tebe.. este ako to vyzera v spravcovi zariadeni, tam mas zvukovku normalne v poriadku? ovladace stiahnute zo stranky vyrobcu dosky?
ano ovladace spravne, viacere som skusal
normalne ju v spravcovi ukaze, vsetko sa tvari v poriadku no len nepocut nic
normalne ju v spravcovi ukaze, vsetko sa tvari v poriadku no len nepocut nic
takze spoluziak mi doniesol zvukovku (celkom dost staru a nebol si ani isty ci funguje) zapojil som ju cez driver genius stiahol ovladace teda naslo tie iste co aj minule, a nejde
co teraz?
co teraz?
si si istý, že repro funguje? ako si to testoval?