...ak to bude tak zle, jak "kondikove prznenie skrinky", tak nemozem zarucit...Oksamot napísal:Takisto dufam ze nebudete na mna az taki zli ako tuto ku kondikovi :oops: .

aj ja rozmyslam o katode(predpokladam ze si myslel katodu) a presne moj nazor, pc ma byt tiche, pekne, a hlavne ucinne, takze nejake vykladanie noh ani mne moc nepasujeOksamot napísal:Tak hlavne ja som to nerobil na ucel vykladania noh ale chladenia a, samozrejme, aby to aj nejak k svetu vypadalo. Dufam ze mate radi modru...
Dobre ibaze skus sem nahodit obrazok zo svojho HDD ty mudrlant (no flame- live in peace). Myslel som to tak, ze by tam bolo iba oddelenie na fotky compov ludi z tohto fora a nic viac. Iba taky akysi verejny album nasich pocitacov a nie ten bordel co je v galerii.kOsTi napísal:oddlelenie alebo stranku na jaku temu? dajak mi nedoxadza...Oksamot napísal:BTW nebolo by od veci len tak zalozit na to nejake oddelenie alebo samostatnu stranku, hm? Viem ze je toho vela ale na Slovensku som toho zas az tolko nevidel.ved si prave v rubrike Skrinky a ich Modifikacie & Projekty
sak ho daj do galerie a potom ho das sem (alebo inde)... cezOksamot napísal:Dobre ibaze skus sem nahodit obrazok zo svojho HDD ty mudrlant (no flame- live in peace). Myslel som to tak, ze by tam bolo iba oddelenie na fotky compov ludi z tohto fora a nic viac. Iba taky akysi verejny album nasich pocitacov a nie ten bordel co je v galerii.kOsTi napísal:oddlelenie alebo stranku na jaku temu? dajak mi nedoxadza...Oksamot napísal:BTW nebolo by od veci len tak zalozit na to nejake oddelenie alebo samostatnu stranku, hm? Viem ze je toho vela ale na Slovensku som toho zas az tolko nevidel.ved si prave v rubrike Skrinky a ich Modifikacie & Projekty
Kód: Vybrať všetko
[img]www.xyz.xx/aaa.jpg[/img]
taaaakze.... toto je uz ine kafe jak ta KondikovaOksamot napísal:Sorry za mierne oneskorenie... Ale dufam ze to bude stat za to. Hodnotte...
http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... &cat=11514