chlapi mal som si nechat poradit od Vás

vzdava to,Samsung som si mal zobart urcite ale ja bral Intel som sním spokojný,skrinky sa mi nejako ziadne vzhladovo nepácili,na tu zostavu mal som zobrat lepsiu ale ja som spokojný aj tak,inác dnes som si bol menit chladic a aj ramky.....ramky bol zlý výber vymenil som ich za Kingston hyper X Predator 2400 -mhz..dobré na takty samocinné oc genie 2 mi to pretaktovalo na 2133 mhz pri 4,2 ghz procesor viac nepustí neviem preco...musle by som dvihat hore kmitocny ja to moc neviem....taze nesupem doteho------chladic co som mal povodný colermaster 412 slim moc hucal a vzhladovo velky a nepekný vymenil som ho taktiez za zalman cnsp 11X tak nejako sa to volá je mensí vzhladovo,je ovela krajsí a ma podsvietenie pekne

huci taktiez ale asi nie tak ako colermaster takze spokojnost.......uz len ta skrinka

co kazdý do mna sa obuvate..vravím mne zatial stací su ovela horsie skrinky ale mal som si dat povedat a vziat inu no a monitor?vravite ze vatsi?zosaleli ste?uz teraz tento mi tahá oci a sa mi dzá tak akurat,mam malo miesta na stoliku doma 24 palcový uz by bol moc velký-------aj ten mi stací.....a dosku co ste mi ofrflali .....a ze som mal zobart inu?wifina fachcí mam signal 4-5 paliciek.......tahá Mb ako má

dobrý prehlad biosu,pekné prevedienieukazuje teplotu CPU,kvalitne suciastky..taze spokojnost......a THX zvuk má a aj THX repro mám......lepsí zvuk ako ked som mal na inom PC..odporucam !!!!