defragmentacia vo Widlach
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00
defragmentacia vo Widlach
takze, keD mi bezi komp bez akejkolvek aplikacie, samozrejme okrem antiviru tak mi stale seekuje disk ako keby ho defragmentoval, da sa tato automaticka defragmentacia nejako vypnut??? dik
on win je celkom divny. nic nerobim, je klud a zrazu zacne hdd hrkat len tak sam od seba. a teraz vo viste je to este horsie. nie ze by mi vista vadila (len telnet tam chyba) ale dal som si defragmentovat disk a ono ziadne okno s priebehom. normalne sa to zavrelo a win defragmentoval. som musel cakat ako somar pokial to spravy. inak skus si nainstalovat O&O defrag alebo ako sa to vola. on vypne windowsacky defrag.exe a pouziva vlastny a ten si mozes nastavit ako len chces. mozes defragmentovat po poradi, suboroch, velkosti, datumu. proste kus dobreho softu.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
no oo defrag nie je bohvieco som tak nadaval ze na co som to vlastne pustal tak mi to potom disk spomaliloPatko19 napísal:on win je celkom divny. nic nerobim, je klud a zrazu zacne hdd hrkat len tak sam od seba. a teraz vo viste je to este horsie. nie ze by mi vista vadila (len telnet tam chyba) ale dal som si defragmentovat disk a ono ziadne okno s priebehom. normalne sa to zavrelo a win defragmentoval. som musel cakat ako somar pokial to spravy. inak skus si nainstalovat O&O defrag alebo ako sa to vola. on vypne windowsacky defrag.exe a pouziva vlastny a ten si mozes nastavit ako len chces. mozes defragmentovat po poradi, suboroch, velkosti, datumu. proste kus dobreho softu.
:idea: mozno to nemusi byt len defrag ale aj ten antivirus si sam moze spustit kontrolu.