Zdravím, mám problém s tým, že mi niekto hackol môj účet na Origine aj na Battlelogu. Aj keď viem, že tu sa asi takéto veci moc neriešia,ale koho by to neštvalo. Po dlhšom čase som sa šiel prihlásiť na Origin a na Battlelog no nie a nie prihlásiť. Tak som si dal možnosť "Nemám prístup k účtu" takže na E-mail mi prišiel link aby som si mohol zmeniť heslo. Keď som si heslo zmenil a keď som sa už prihlásil po pár sekundách som prišiel na to, že mám zmenenú prezývku postavy, moji kamaráti boli blokovaní, a pod. Tak som si povedal, že všetko dám do pôvodného stavu len tu nastal problém. Keď som išiel potvrdiť zmeny chcelo to po mne heslo a kontrolnú otázku ktorá bola po rusky. Tak sa chcem spýtať čo by som mal robiť.
Za odpovede vopred ďakujem.
Battlefield 3 Hacknutie účtu
- theSTIGx
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 24. Mar, 2013, 23:45
Battlefield 3 Hacknutie účtu
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Aug, 2008, 17:34
Re: Battlefield 3 Hacknutie účtu
ak mas rovnake heslo na mail a na battlelog, tak uz nic
TUF B650+ Wifi, 9800X3D @ Kraken 360, TridentZ 32GB 6000 CL30 Expo, 7900XTX Nitro+, 980PRO 2TB, 990PRO 4TB, Strix Aura 850W, H6i Flow + 7x A12X25 + 2x NF-A14, LG OLED42C44, Mission M32 @ SB Z @ Marantz NR1710, LGTCH G15, KoneAir @ HyperX Fury Ultra. Note24 Ultra & Watch6 Classic 47mm LTE Stolicka Antares Syn Omnia 1850
Re: Battlefield 3 Hacknutie účtu
no čo by si asi také mal robiť ? že by napísať na EA podporu ? ...
Spoiler: ukázať