Zdravim, mám taký problem pri hrani BF 3 MP mapky Metro, mi robi následovné artefakty...
Robi to len pri tejto hre a tejto mapke, nie pravidelne až po nejaky chvili ked hrám (Iné hry som otestoval a pohoda). Ramky som testoval v Memtest86 bez chyby a grafiku vo Valley a 3D Mark 13 všetko bez problemou. Vždy ked inštalujem nove FW na grafiku dám čistu inštalaciu a počas inštalacie sa PC reštartuje alebo hodi BSOD ako dnes ked som dával 314.22 v BSODe chybuje tento subor (ntoskrnl.exe) ..
Battlefield 3 - chýba v grafike ?
Battlefield 3 - chýba v grafike ?
Spoiler: ukázať
Re: Battlefield 3 - chýba v grafike ?
skus zrusit vsetko OC, mozno aj grafiku trosku pod zakladne takty - BF je strasne citlive na OC a vela ludi s tym malo problem...
ale je to divne ked ti to robi len v jednej mape... to by naznacovalo ze to nie je HW problem
ale je to divne ked ti to robi len v jednej mape... to by naznacovalo ze to nie je HW problem
Robilo to aj ked bolo všetko def. Grafika je OC verzia od výroby. je divne že to robi len pri jednej mapke.. iné mapky pohode, iné hry v pohode.
Spoiler: ukázať
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
No tu si si aj na to odpovedalNet napísal:Robi to len pri tejto hre a tejto mapke, nie pravidelne až po nejaky chvili ked hrám (Iné hry som otestoval a pohoda)
Co sa tyka BSOD, tak by sa hodil minidump.