Zdravim vo spolok
Mam LCD Iiyama ProLite E2475HDS
ma asi 14 mesiacov cize este je v zaruke
asi pred troma mesiacmi zacal blbnut a to sposobom ze sa niekedy jednoducho vypne lepsie povedane uplne vypadne...
nesvieti ledka nic sa neda robit len na chvilu odpojit napajaci kabel potom ho normalne zapnem a ide vsetko ako ma
mam ho k notasu a je pripojeny cez HDMI ale tam by som asi problem nevidel
hlavny problem je ze niekedy to nespravy 3 tyzdne a niekedy ma nastve aj 3-4x za den ako vcera a uz som si povedla ze to musim riesit!
vsimol som si len ze to skorej spravi ked ide dlhsie (par hodin)
mam obavu ze ked to dam na reklamaciu tak to tam v nejakom kumbale na chvilu pustia a vratia mi to s tym ze to je OK
uz to vidim ako by to servisaci od trapneho "zeleneho mimozemstana" nechali bezat a zavadzat na stole aspon 12h...
co si myslite?
ma niekto podobnu skusenost?
Samovolne vypinanie LCD
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Re: Samovolne vypinanie LCD
isto reklamuj a presne popis ze zavada sa prejavi po paru hodinach. sam neporisis doma nic. prehrieva sa a ochrana to vypne. inac by vyhorel. a to nechces vsak tak len necakaj, zasuvku mas inac ok? neskace prud?
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Re: Samovolne vypinanie LCD
myslim ze s prudom by nemal byt ziaden problem
skor mam len obavu ze jak a ako dlho sa to vlastne testuje ked niekedy to ta svina nespravi 2-3 tyzdne...
ked si to tak premietnem skorej to spravilo ked bezal dlhsie a hlavne ked potom na nom bezalo video
skor mam len obavu ze jak a ako dlho sa to vlastne testuje ked niekedy to ta svina nespravi 2-3 tyzdne...
ked si to tak premietnem skorej to spravilo ked bezal dlhsie a hlavne ked potom na nom bezalo video