nechce spustit do win
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Okt, 2010, 16:32
nechce spustit do win
ahoj potrebujem poradit , notebook po instalacii ovladaca na grafiku sa mi nechce spustit do win 7 vzdy ho sekne pri nacitavani , pomoze potom len prejst do nudzoveho rezimu a odinstalovat ovladac , ovladac mam dobry presne na typ notebooku , grafiku tu mam 8400m gs
- Kknightley
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Dec, 2012, 18:01
Re: nechce spustit do win
Stiahol si ten ovládač presne zo stránky výrobcu ? píšeš že máš na taký typ .... S podobným problémom som sa stretol na starších notebookoch kde GPU nepodporovalo WIN7 konkrétne rozhranie Aero. Ovládače tomu neboli prispôsobené ... skús cez núdzový režim vypnúť aero a všetky tie Win7 vychytávky (resp. nastav schému windowsu na vysoký výkon nie na vzhľad) ...
je to len domnienka, ak sa ti nepodarí skús stiahnuť iný, modifikovaný ovládač zo stránky laptop2go
je to len domnienka, ak sa ti nepodarí skús stiahnuť iný, modifikovaný ovládač zo stránky laptop2go
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Okt, 2010, 16:32
Re: nechce spustit do win
nakoniec som nainstaloval ovladac cez cd co som mal pri pc , sice je dos stary ale ide , no predtym som instaloval normalne ovladac ten ktory som stiahl z nvdia a slo mi to , este skusim to cosi napisal