Zdravím
Mám taký problém, mám myšku Logitech G500 a dnes keď som zapol kompa tak voláko mi začalo vynechávať ľavé tlačítko, myslím že asi začína byť problém v mikrospínači. Nechce sa mi kupovať kvoli tomu novú mišku, keďže funguje dobre až na to tlačítko, v záruke už neni. Mám ju dlhšie a som s ňou veľmi spokojný.
Vedeli by ste mi poradiť nejakú opravu, alebo servis, nakoľko na myške som nenašiel ani jednu skrutku takže netuším ako by som ju rozobral.
no, vela mysiek ma podobny problem (double click namiesto jedneho), aj ja som sa s nim stretol na predoslej myske. Opravil som to poohynanim pliesku, ktory sa stara o vratenie sa tlacidla na povodnej polohy. Prejdi si tento prispevok http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 0#p1011531 , mozno ti to pomoze. Ja som to opravoval pred pol rokom (mozno aj viac), dal som tu mys mame a ta s nou robi dodnes (a to sedi za kompom pri praci 10 hodin denne, cize zataz na tu mys tam je).
Ale ja nemám problém s dvojitým klikom ale zo skoro žiadným, pokiaľ nepritlačím na tlačítko. Normálne niekedy musím silou pritlačiť aby sa mi dal označiť text napríklad. ale veru zistil som že mi to robí aj ten dvojitý klik.
neviem či je potrebné ten pliešok akokoľvek ohýnať, ja som vždy len prečistil kontakty liehom a to tlačidlo potom fungovalo pomerne dlho. Na novších myškách Logitech je fajn že vieš dať teflóny párkrát dole bez toho aby si ich zničil (na G5 mi po dvoch rozobraniach pekne drhli o podložku, na M705 po dvoch rozobraniach ani nevidno že by bol ten teflón niekedy zlepený)
Ja už dom to vyriešil rozobral som myšku odletoval starý mikrospínač a naletoval nový s nejakej myšky genius. Výsledok klikam s miškou Logitech G500 ďalej A tie teflóny sú v pohode prilepil som ich naspäť.