ked chces move hry hrat, tak samozrejme dvojicu move ovladacov a ps eye. Ale nie vsetky hry sa daju hrat vo dvojici (osobne som este neskusal, stale som sa nedostal k tomu kupit druhy move ovladac). Inak ak chces non move hry, tak klasika, dokupit ovladac (staci aj z ciny )
henten sub controller pouzivam na killzone 3 ked hravam s move a pouzival som ho aj pri topspine . ono ten sub controller neni az tak potrebny je to podstate druha polovicka gamepadu
PS4 + OPTOMA HD 141X Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit
je aj move starter pack. Obsahuje konzolu+ 1 kalsicky ovladac, playstation eye a jeden move ovladac. Bohuzial, teraz ho ponukaju len s 12Gb konzolou. Ten subcontroller pouziva velmi malo hier. Inak dobre move hry su napr Sports champions 1 a 2.
No konzolu dostanem od setricky s frajerom, kedze z niekade zohnali druhu ps3, ale iba s kasickym dual shock ovladacom.
Ten PS3 move im chcem kupit ako prekvapenie, takze zistujem co k tomu treba a samozrejme si to chcem kupit aj pre seba, ale to ma cas, tak preto zistujem co a ako
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland