Zdravím,
mám problém s načítaním Windowsu 7. Pred pol rokom som kúpil NB (Lenovo Z580). Zozačiatku šľapal ako hodinky, ale postupne začalo spomaľovať načítanie windowsu. Momentálne to je v štádiu 15min kým môžem pracovať na ploche. Potom ide takmer bezchybne.
Najprv som skúsil vrátil celý systém na základ tzn.One key recovery, no žiaľ šlo to stále pomaly.
Druhý krok. Skúsil som si nainštalovať od kamaráta Win7, kt. mi nainštalovalo ale bez akýchkoľvek ovládačov a nasledovné 3 dni stále niečo updatovalo !! (internet mám 1,2mb/s) takže to nejako časovo nič neobmedzilo. Skúšal som to teda na stolný pc, túto verziu a po nainštalovaní stiahlo update za cca 3 hod.
Koniec koncov, problém som stále nevyriešil. Tzn. Notebook po stlačení tlačítka "power" načítava dobrých 15min kým môžem na ňom pracovať.
Notebook je stále v záruke, preto ho otvárať nechcem.
Prosím ak niekto viete čo s tým je alebo ste mali podobný problém.
Problém s načítaním
Re: Problém s načítaním
ahoj,
lenovo ma vlastne recovery, preco si si nepreinstaloval system takto? A ked si teda pustil ten instal, vymazal si si vsetky particie? lebo ak nie, tak mas sancu si to potiahnut takto. Mam skusenosti s ntb aj s "all-in-one", je to vsade tak.
Skus a daj vediet
lenovo ma vlastne recovery, preco si si nepreinstaloval system takto? A ked si teda pustil ten instal, vymazal si si vsetky particie? lebo ak nie, tak mas sancu si to potiahnut takto. Mam skusenosti s ntb aj s "all-in-one", je to vsade tak.
Skus a daj vediet
Re: Problém s načítaním
Áno, systém som vrátil práve cez Lenovo Recovery (One Key Recovery) a načítavanie sa nezmenilo (všetky dáta to vrátilo do stavu prvého spustenia, čiže som v ňom nemal nič svoje len to čo tam bolo Lenovo aplikácie)....
Vymazal som všetky partície áno, až na to kde je uložený win7 (recovery záložka) ten som nemazal, no je na to vytvorený osobitná časť disku (D:) nainštalovaný windows je v (C:)... žiadna zmena....
Včera keď som prišiel zo školy, tak windows si spravil nejaký update, po update šľapal ako nový. Stiahol som z oficiálnej stránky Lenova Intel Graphics Driver a po nainštalovaní som mal a aj mám tmavú obrazovku, plocha, či už pozerám film, hrám sa, proste je tmavšia ako bola. Tak som skúsil reštart PC a moja radosť z toho, že sa spamätal sa rozplynula rýchlosťou blesku. Načítava a pracuje zas mega pomaly.
+ keď zapnem prehliadač, tak neustále dole v ľavo píše "čakanie na varovnávaciu pamäť" ... wtf ?
Je možné, že by to bol chybný kus ?? Myslím, chyba výroby ?
Vymazal som všetky partície áno, až na to kde je uložený win7 (recovery záložka) ten som nemazal, no je na to vytvorený osobitná časť disku (D:) nainštalovaný windows je v (C:)... žiadna zmena....
Včera keď som prišiel zo školy, tak windows si spravil nejaký update, po update šľapal ako nový. Stiahol som z oficiálnej stránky Lenova Intel Graphics Driver a po nainštalovaní som mal a aj mám tmavú obrazovku, plocha, či už pozerám film, hrám sa, proste je tmavšia ako bola. Tak som skúsil reštart PC a moja radosť z toho, že sa spamätal sa rozplynula rýchlosťou blesku. Načítava a pracuje zas mega pomaly.
+ keď zapnem prehliadač, tak neustále dole v ľavo píše "čakanie na varovnávaciu pamäť" ... wtf ?
Je možné, že by to bol chybný kus ?? Myslím, chyba výroby ?