daco som zase zbuchal .. inak som to renderol a chel ist poskusat nejake efekty do toho no miesto toho toto som chel len videit ako to cca vypada . (nakolko efekty som este nepouzival) tak som tam cosi dodrbal a neviem to odstranit

perfektne video.FEAR napísal:
daco som zase zbuchal .. inak som to renderol a chel ist poskusat nejake efekty do toho no miesto toho toto som chel len videit ako to cca vypada . (nakolko efekty som este nepouzival) tak som tam cosi dodrbal a neviem to odstranitmam tam presvetlene pasaze .. cize ak by som chel este neico dorabat upravovat tak sa najprv potrebujem vratit aspon ktomuto .. snad mi niekto pomoze
Ta "grafika" co myslis je platena scenerka FlyTampa hongkong KAITAK (btw paradne optimalizovana ako vsetky ich sceneriemixal1 napísal:perfektne video.FEAR napísal:
daco som zase zbuchal .. inak som to renderol a chel ist poskusat nejake efekty do toho no miesto toho toto som chel len videit ako to cca vypada . (nakolko efekty som este nepouzival) tak som tam cosi dodrbal a neviem to odstranitmam tam presvetlene pasaze .. cize ak by som chel este neico dorabat upravovat tak sa najprv potrebujem vratit aspon ktomuto .. snad mi niekto pomoze
to ty mas takuto grafuku v hre? musim niekde najst instlacky od fsx a zahrat to znovu.. lenze taku grafiku wow no.
ps
http://secure.simmarket.com/taxi2gate-k ... 688).phtml
letisko kosice sedi uplne presne:)