Ahojte mám za úlohu spraviť program ktorý dokáže komunikovať medzi dvomi pc ,pomocou serial Com Portov ....lenže neviem si rady ako vytvoriť na jednom pc virtuálny COM port kedže nemám dva pc , tak potrebujem si ten program vyskúšať na jedom pc ,len neviem ako to spraviť ,skúšal som program Kernel Pro advanced virtual com port ...nevedel by napísať niekto stručný návod ako to spojazdniť ?
Dakujem
Seria COM Port
Re: Seria COM Port
Zadaj do googla
VIRTUÁLNY PC alebo VIRTUAL PC
Skúsenosti s tým nemám žiadne , ale tuším sa s tými programami dajú vytvoriť v tvojom počítači rôzne virtuálne PC aj s nainštalovanými operačnými systémami. Ale ako sa potom tie dva virtuálne PC prepoja medzi sebou , tak to neviem.
Nebolo by jednoduchšie zohnať niekde z bazáru nejaký starý PC za 15-20 Euro a skúšať to na tom ?
VIRTUÁLNY PC alebo VIRTUAL PC
Skúsenosti s tým nemám žiadne , ale tuším sa s tými programami dajú vytvoriť v tvojom počítači rôzne virtuálne PC aj s nainštalovanými operačnými systémami. Ale ako sa potom tie dva virtuálne PC prepoja medzi sebou , tak to neviem.
Nebolo by jednoduchšie zohnať niekde z bazáru nejaký starý PC za 15-20 Euro a skúšať to na tom ?
- upir102
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 04. Jan, 2008, 14:00
A keby som to chcel prepojiť pc pomocou Lan kábla ? a nemám nič nastavovať ?
- BudGet
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 29. Nov, 2009, 19:46
Ja používam Advanced Virtual COM Port, je to trial na 16 dní, ale myslím, že to by ti malo stačiť...
(btw, ďalší FEI-kár? )
(btw, ďalší FEI-kár? )
Desktop: CPU: Intel i7 7700k CPU Cooler: Noctua NH-U12P SE2 GPU: MSI HD 6950 Twin Frozr III 2 GB SSD: Samsung 850 PRO
Notebook: Lenovo Thinkpad Edge E530+Crucial M4 128GB
Notebook: Lenovo Thinkpad Edge E530+Crucial M4 128GB
- upir102
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 04. Jan, 2008, 14:00
Už je to vyriešené ,bol problém s pretypovaním ..a hej další fei-kár
A k téme, vedel by mi nietko vysvetliť ? ako cez com-port vysielať celé vety ? proste text ? ..písmená viem
A k téme, vedel by mi nietko vysvetliť ? ako cez com-port vysielať celé vety ? proste text ? ..písmená viem
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Feb, 2012, 17:01
ale nas tu je tych feikarov
Intel i5 13600K + Noctua NH-D14 | ASUS TUF Z690 | ASUS TUF RTX 3070 Ti O8G | 32GB 3600Mhz Kingston | Corsair HX750i | Samsung 980 pro 1TB + 970 evo plus 1TB | NZXT H7 flow | 5x 140mm arctic
LG UltraGear 27GP850-B / Dell U3417W | Logitech G700s + Devis Control | Logitech G915 Tactile | Lenovo T490
LG UltraGear 27GP850-B / Dell U3417W | Logitech G700s + Devis Control | Logitech G915 Tactile | Lenovo T490