..vidim iba modre
Este pretoc poriadne tu i5, mozno sa teploty pohnu aj nad 50°C, ovsem ak nemas prvu v poradi grafiku
Inak pekne, ta backplate urobi svoje.
v popise bolo cierno-modre, no bolo to myslene asi tak ze cierne koncovky a modre flexo.. procak zatial nemam potrebu pretocit viac, nakolko vsetko co hravam mi ide viac-menej konstantnych 60fps s vsync on
Aha ja som myslel, ze to bude presnejsie flexo cierno-modre, to by vyzeralo krajsie
Ale ved sa nehambi a daj tej masine trosku gule jak sa patri, ked uz mas take chladenie
..mal som ho jeden cas pretoceny CPU na 4,8GHz a GPU na 947MHz = posledna stabilny hodnota pri max napäti co povoluje bios karty, no nepripadalo mi to ako nejaky extra vykonnostny skok oproti terajsiemu nastaveniu, akurat to topilo a vsetky odpory, cievky, kondenzatory piskali, vrzgali ako ozivot, co mi uz dost vadilo
Dobre je to, je tam sice viac farieb no mas to pekne porobene. Len trochu velmi tam svieti ten popis na hadici a tiez ta nalepka na RAMkach. No koli zaruke ich neodliepaj. Mne osobne sa nepaci kombinacia ciernych gumiciek a modreho flexa ... ani u inych kombinacii okrem bieleho flexa a ciernych gumiciek.
No to teda vie ist pekne na nervy ked zacnu piskat cievky pri tak tichej zostave a este ju mas takmer pod nosom.
No ludia - ja len dodam nakolko som tiez vyhral tuto dosku v ten isty cas - ze nevydrzala ani len doteraz a uz je na pokraji funkcnosti u mna (pritom som nerobil ani ziadne OC pocas jej zivotnosti) a zapne sa len podla nalady (ostatne komponenty su ok co mam v podpise).
Idem napisat do MSI, ci ju dokazu opravit, i ked na nu nebola zaruka v ramci vyhry. Kazdopadne uvidime, ako sa k tomu postavia, ale toto by som u takto drahej dosky necakal
No bude to aspon zaujimave Mne zajtra dorazia nahradne pamate, zdroj a CPU, cize sa pojde testovat vo velkom, predtym, nez dosku oznacim na odpis definitivne
icefire napísal:No ludia - ja len dodam nakolko som tiez vyhral tuto dosku v ten isty cas - ze nevydrzala ani len doteraz a uz je na pokraji funkcnosti u mna (pritom som nerobil ani ziadne OC pocas jej zivotnosti) a zapne sa len podla nalady (ostatne komponenty su ok co mam v podpise).
Idem napisat do MSI, ci ju dokazu opravit, i ked na nu nebola zaruka v ramci vyhry. Kazdopadne uvidime, ako sa k tomu postavia, ale toto by som u takto drahej dosky necakal
V jaké akci jste desku vyhrál. Co to bylo za soutěž a kde se konala? Takto to bohužel nepoznáme. Jsme ale pak schopni zjistit, odkud deska pocházela, a kde byla před tím případně na testech a recenzích. A kam jste prosím psal do MSI? Na jakou adresu? Mně osobně žádný takový e-mail bohužel opravdu nedorazil, jinak bych vám jistě zareagoval.