ak ti mam povedat pravdu uz nejaky cas po tom poskulujemsharker napísal:A co vodne chladenieNapadlo to tu uz niekoho
![]()

ak ti mam povedat pravdu uz nejaky cas po tom poskulujemsharker napísal:A co vodne chladenieNapadlo to tu uz niekoho
![]()
a naco tam davat zalmana.Ak sa to nechista taktovat ta ta karta ide uchladit v pohode nejakim pasivom.Dokonca nemusi byt ani velmi velky,staci si len rozmysliet co a ako... [-Xjararak napísal:na 9550 nepasne zalman vf700 cize smola, mozno hej ale polka rebier ostikat alebo povyhynat. ja som musel takto mojho poohynat na atypickej asus 6600
Ak mas cash nieje problem za 5000 sa to da zohnat kompletbmw_case napísal:ak ti mam povedat pravdu uz nejaky cas po tom poskulujemsharker napísal:A co vodne chladenieNapadlo to tu uz niekoho
![]()
len sa bojim,proste nemam na to zaludok,ze mi praskne hadiicka... :sorry: Ako respekt pre kazdym kto to ma bo ce to odvahu a aj nejaku zrucnost.
![]()
![]()
Cudujes sa? 9800PRO@XT? svojho casu som to mal tiez, pasivne to je silny optimizmus, aj ked mas hocijak dobre odvetranu bednu. Co sa tyka tych FANov vpredu a vzadu.. aku mas bednu? popripade su to 8ky alebo 12ky. Tam by som videl problem, aj ked podla teplot to mas celkom good.mrsairus napísal:to lok2:
pocuvaj mam to na karte ( ZM 80D-HP) a mam aj pridavny vetrak, na CPU mam Primecooler hc5+, na chipcete pasiv, na zdroji @12cm vetrak,v zadu jeden fan a vpredu tiez
mam to co v podpise a teplotu CPU mam v klude 45 a pri zatazi 50
mam proste dusno v bedni a ked otvorim kryt ta 35 - 40
nevies ako sa to da riesit? a keby som mal ten zalman pasivne ta by som si stym v zime mohol aj kurit![]()
otazka aj pre vsetkych
thx
daj na case dopredu dole vetrona na nasavanie, dozadu hore na vyfuk(musia mat prietok aspon 32CFM) A este mozno aj na bocnicu.nesmie ti nikde stat vzduch.. Uprac kable nex nebrania toku vzduchu a vyrez mriezky pre vtrone. Thats all. A pouzivas aj soft chladenie?(napr. vcool atd..) ak mas v case dobry prievan ,tak by mal byt rozdiel medzi otvorenou a zavretou case minimalny.. aspon u mna je to tak.l0k2 napísal:Cudujes sa? 9800PRO@XT? svojho casu som to mal tiez, pasivne to je silny optimizmus, aj ked mas hocijak dobre odvetranu bednu. Co sa tyka tych FANov vpredu a vzadu.. aku mas bednu? popripade su to 8ky alebo 12ky. Tam by som videl problem, aj ked podla teplot to mas celkom good.mrsairus napísal:to lok2:
pocuvaj mam to na karte ( ZM 80D-HP) a mam aj pridavny vetrak, na CPU mam Primecooler hc5+, na chipcete pasiv, na zdroji @12cm vetrak,v zadu jeden fan a vpredu tiez
mam to co v podpise a teplotu CPU mam v klude 45 a pri zatazi 50
mam proste dusno v bedni a ked otvorim kryt ta 35 - 40
nevies ako sa to da riesit? a keby som mal ten zalman pasivne ta by som si stym v zime mohol aj kurit![]()
otazka aj pre vsetkych
thx