Takto to je teraz zapojene cpu aj ten pridavny fan idu ale neukazuje rpm lebo ten 3 pin konektor neni zapojeny.
preto som sa pytal ze ci to nebude vadit ked nezapojim ten 3 pin.
BTW: sorry za moje pro skill kreslenie schcem v skicari.
Veľkosť Fanu.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Mar, 2013, 11:24
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Re: Veľkosť Fanu.
ty mas stastie ze si neodpalil dosku pocuvaj
potrebujes toto:
http://www.alza.sk/redukce-napajeni-z-4-d58256.htm
zapojis to do zdroja, na to zapojis vetrak, pojde stale na 12V ale otacky neuvidis. inu moznost vsak nemas
//odfot to lebo teraz si nejosm isty co si spravil
ale ak to ide tak je asi dobre... ten druhy konektor neries, to ani nespravis tak aby sli otacky
potrebujes toto:
http://www.alza.sk/redukce-napajeni-z-4-d58256.htm
zapojis to do zdroja, na to zapojis vetrak, pojde stale na 12V ale otacky neuvidis. inu moznost vsak nemas
//odfot to lebo teraz si nejosm isty co si spravil
ale ak to ide tak je asi dobre... ten druhy konektor neries, to ani nespravis tak aby sli otacky
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
ja mam vetrak zapojeny jeden aj druhy len to neukazuje rpm k tomu vetraku je rozdvojka fen pridavny fan som zapojil do MB a kedze je to rozdvojka tak som na tu rozdvojku napojil cpu fan a ten 3 pin je asi na to aby ukazovalo rpm ktore neukazuje.(ukazuje len cpu rpm nie toho pridavneho fanu)
1.obrazok je ten 3 pin co je nepripojeny
2.obrazok je ten 4 pin zapojeny do mb z pridavneho fanu cervena bodka a cierna je ten cpu fan pripojeny na tu rozdvojku.
1.obrazok je ten 3 pin co je nepripojeny
2.obrazok je ten 4 pin zapojeny do mb z pridavneho fanu cervena bodka a cierna je ten cpu fan pripojeny na tu rozdvojku.
Naposledy upravil/-a PlumberIgor v Po 29. Apr, 2013, 14:04, upravené celkom 1 krát.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
nechaj to tak ak to ide.. na otacky kasli
k tomu vetraku mas rozdvojku uz zabudovanu:
http://pctuning.tyden.cz/ilustrace3/woj ... C00763.JPG
takze tak to nechaj ak to ide..
btw z toho obrazku co si nakreslil by som to asi nepochopil, keby som nekukol ako sa dodava ten vetrak
k tomu vetraku mas rozdvojku uz zabudovanu:
http://pctuning.tyden.cz/ilustrace3/woj ... C00763.JPG
takze tak to nechaj ak to ide..
btw z toho obrazku co si nakreslil by som to asi nepochopil, keby som nekukol ako sa dodava ten vetrak
-
- Nový používateľ
vidis tak rychlo som to kreslil ze som zabudol nakreslit ze sa to rozdvojuje z toho fanu ten kabel. Az teraz som si to vsimol.felipe25 napísal: btw z toho obrazku co si nakreslil by som to asi nepochopil, keby som nekukol ako sa dodava ten vetrak
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
tak, takto je to v podstate myslene vyrobcom ventilatora, cize v pohode
Steam: michalsveto
-
- Nový používateľ
Ten fan pomohol veľmi predtým bola teplota GPU v idle 46 a CPU fan išiel na 1500 RPM teraz ide CPU fan na 800-1200 RPM a grafika v idle ma 35 stupňov
- hopkok
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 22. Nov, 2006, 02:00
btw: to modre nie su krytky ale jumpre Takze dobre som si tipol. Kazdopadne bud fakt rad ze doska nesla do kremikoveho neba...
-
- Nový používateľ
hehe som rad dakujem za pouceniehopkok napísal:btw: to modre nie su krytky ale jumpre Takze dobre som si tipol. Kazdopadne bud fakt rad ze doska nesla do kremikoveho neba...