výkonné pc do kancelárie

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
felipe25
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00

Re: výkonné pc do kancelárie

Príspevok od používateľa felipe25 »

Mylis sa, urcite je co radit aj v cenach 50€.

Napr. ja by som minule pri skladani lacnej zostavy kupil Athlon II X2 a nie Intel Pentium G2020, kebyze sem nepridem sa radit. A to som nebral sebe...
Takisto som nechcel verit ze Intel Core i3 je lepsi procak ako moj sucasny Phenom II X4, uz tomu verim, a az na urcite pripady sa pri skladani budem uberat smerom Intel, aj ked som bol vzdy AMDak :)

Proste, ak ma dat clovek 50€, preco sa neporadi a nekupi najlepsi mozny vykon za dane €ura?
Spoiler: ukázať
Main PC: Fractal Define Black R5 window, ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING, Intel Core i5 9600K, Patriot Viper4 Series 16GB KIT DDR4 3000MHz CL16, ADATA XPG GAMMIX S5 SSD 256 GB SSD, 1x5TB + 1x4TB, GIGABYTE 1060 GTX 3GB, Blue-Ray LG, 27" Samsung QHD, keyboard: Asus TUF Gaming, mouse: HP Pavilion mouse 200, Windows 11 Pro 64bit

NB: DELL + ASUS

iPhone 13 Pro Max
Huawei Mate 40 Pro
ANONYM_a7

Re: výkonné pc do kancelárie

Príspevok od používateľa ANONYM_a7 »

mp3turbo napísal:asi nic zlozite robit nebude, to je pravda - ked napriklad uvazoval o 4GB ram. Naco sa ale potom prisiel poradit ? 4GB RAM je dnes vsade, na to sa netreba radit. Dvojjadro je dnes vsade, na to nepotrebujes konzultacie. Naco sa budem chvalit autocadom ked prudko rozmyslam medzi 4 a 8GB RAM ? Ved to si mozeme zobrat akykolvek pocitac, nedame tam dvojjadro od AMD lebo stvorjadro je len o 12eur drahsie co si mozem dovolit a mame vysledok. Nie ? Naco diskusia... to budem sediet doma a prudko sa modlit aby to nejako chodilo a nerobilo problemy.

Naco sa budem radit ked nemam peniaze a ajtak si kupim to najlacnejsie co sa len da a samozrejme autocad ktory ma mnohonasobne vacsiu hodnotu planujem poctivo ukradnut ? Naco sa budem ja pytat na 63AMG ked nemam ani na novu octaviu ?

Ja nic, ja len tak aby rec nestala.
Nachádzaš sa na pôde diskusného fóra kde sa diskutuje. Daj si pokoj s tým OT inak budú bodíky. Pozor na to chlape. Práve pri lacných komponentoch je veľmi dôležité poradiť sa, lebo aj lacné veci sa dajú spraviť dobre.

Návrat na "Nákupná poradňa"