Zdravím.. potrebujem radu.. mám graf. kartu Nvidia Geforce g100
a praskol mi na nej ventilátor, takže by som potreboval poradiť aký kúpiť, ja sa do toho nevyznám... dík za rady
Nový ventilátor...
Re: Nový ventilátor...
Hentaký ventiátorik maličký už asi nezoženieš, ale zmeraj si pasív a kúp nejaký klasický fan podľa toho (v tvojom prípade asi 70mm, no nejako by sa dal aj iný rozchodiť) a pripevniť ho tam potom možeš nejakou ziptie aebo podobne.. Bežná praktika pri odídenych fanoch na grafikách
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
nemyslim ze tej grafike bude extra chybat ten ventilator. skus sledovat teploty a mozno zistis ze ti pojde v pohode aj bez toho. a ked silou mocou chces s tym nieco robit, byt trebou dam prec ten pasiv co tam je a namontujem tam nejaky poriadny chladic - pasivny
Spoiler: ukázať
bez toho chladiča mám 75° keď nič nerobím DD takže pomaličky voda vrie
Ak by si mal doma nejaký pasív z boxového CPU chladiča, tak by sa tam dal pri troche zručnosti namontovať ak máš pod grafikou miesto na taký väčší pasív.
Define R4 Titanium grey - 2xAC F14 Silent + 2xAC P12, Corsair RM 550x, Gigabyte B 660 Gaming X AX, Core i5 - 12500 + Silentium PC Fortis 5, ASUS RTX 4070 Dual, Kingston 2*16GB-3600MHz, Kingston KC 2500, Crucial MX 500/1000GB, WD1003FZEX + WD5002AALX v boxoch Himuro, SyncMaster 2494LW, Icon uDAC v 2, SHP8900, Tascam VL-A5