Vlastnim Asus P8P67, G830, 8GB DDR3, 1TB HDD, 80GB HDD na systém, zvukovku creative champion platinum, AC 550r, Antec P 182, Silencer HDD black, Noctua NF-S12, NF-P12, NF-P14 a NH-D14, GT 220 s Accelero S1.
Chcel by som trosku zvysit vykon (Ak je to treba?! nakolko by som rad dokupil SSD, a nechcem, aby ho nieco brzdilo(CPU?))
Na PC budem robit bezne veci, internet, filmy, a sem-tam nejaka hra, staci mi aj na slabe detaily

Treba nieco pomenit za vykonnejsie? Ak ano co? Pripadne nebude lepsie to predat a kupit novu zostavu?
CPU chladic menit mylsim netreba, no rad by som tichsie fany... Idealne, ktore idu od 300 RPM- kedysi boli dobre AC, dnes startuju az od 400... Mylsim,ze to zvladaju nove PWM noctuy (???).
Graficka karta- postacuje na tieto hry alebo treba o kusok vykonnejsiu? Idealne tiez nejaku extra tichu.
SSD-128GB staci na dnesnu dobu? Ak nie, je lepsie 1x256GB alebo 2x128GB do RAID0? Je tam nejaky vykonnostny rozdiel?
HDD- co sa tyka pevneho disku, mam ho dat do silenceru alebo nie? Je tam sice tichsi, ale nakolko je uzavrety v boxe, bojim sa o jeho zivotnost.... jeho obal je sice chladeny, no ostatne suciastky zospodu nie.
Doska-je nejaky dovod na zmenu na Z77? pripadne uplne iny socket?
CPU- s doskou suvisi aj cpu,takze je treba vymenit? Ak ano za aky?
RAM-tu myslim nie je co riesit, klasika 2x4GB 1600Mhz.
Zdroj- Arctic 550r. Zdroj je podla mna velmi tichy, tu asi tiez nie je dovod na zmenu

Skrinka- Antec P182, viete mi poradit nejaku este robustnejsiu/tichsiu? Idealne aj s USB3 ale to nie je podmienka.
Dakujem za cas pani