Preto som sa aj bal, ked po update zmizol Athlon, ze stary BIOS nepojde vobec dat uz /ze ho nevezme, ked je starsi/, ale nastastie ide

Vedeli by ste mi pomôcť ako by som to vedel odomknúť ? Mám totožný procesor.Gury napísal:doplnim svoj predchadzajúci prispevok o novinky
http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 2&start=75
tak po dlhšom čase som vynovil svoj komp výmenou základnej dosky Gigabyte 990XA-DS3 k tomu Kingston 1600MHz 2x4GB DDR3 RAM a ako bonu Samsung SSD 830 64GB
ale späť k procesoru ten je povodni AMD Athlon II X4 Quad-Core 620 akurát na novej doske je možnosť odomknúť tak som ju skúsil a úspešne odomknutá L3 cache procesor som znova pretaktoval na 3600MHz maximálne som ho stabilne dostal na 3700MHz takže veľká spokojnosť![]()
ale mal by som jeden dotaz po pretaktovaný na 3,6GHz mam teplotu okolo 50-52°C lenže keď odomknem L3 prestanú isť teplotné čidla takže sa chcem opýtať aký môže byt teplotný rozdiel po odomknutí L3 ? približne
Procesor ja stabilní bez problémov prešiel testami LinX a OCCT a niekoľko hodinovým hraním Battlefield 3
Skúšal som kombinovať iba 3 jadro a nešlo potom iba čisto 4 jadro a tiež nič ani do loadu WINu som nedošiel :-/ Takže som zmierený s tým že asi nič z toho a skúšal som aj vyššie frekvencie a stále nič a už vyššie som ani nechcel nejak ísť lebo chladič by už to neuchladil takže som neriskoval zase ho nechcem úplne odpáliť už ma svoje za sebou má cca okolo 5 rokov ten procesor. Ale aspoň by som to chcel vyťiahnuť na tých 4000Mhz ale stále nejde zvyšujem aj takty skúšal som aj cez zbernicu a nič stále zhadzuje takže neviem najviac som to dal na tých 3904Mhz ako na fotke som dal aj tie sú také že občas to zhodí a ak zdvihnem ešte napätie tak ešte nestabilnejšie to je tak neviem čím to je :-/Thief napísal:Jedine co ma napada, ze ked som presiel z winXP 32 na 7 64bit, tak mi klesli stabilne takty pomaly o 100Mhz. A ano, mozes ratat s tym, ze tie jadra su spatne. Inac mne sa zda, ze sa tam dalo aj konkretne jadro zapnut/vypnut. Skusil si ich prehodit (3/4)?