Hi folks, po dlhej dobe sa obraciam na Vas. Zacalo sa to cca pred mesiacom, v celku bez dovodu, doteraz som to neriesil kedze som nemal prakticky co hrat ale teraz cez leto ma to uz zacina stvat, no podme pekn po poriadku. Zostava v podpise , OC na 4,5Ghz, screeny pastnem ak bude treba. Cela sranda spociva v tom ze mam prevoleny stabilny profil na 4,5Ghz, nic extra...zdvihnuty nasobic, ramky na 1600 casovania na default 99924 nastavena dosttaocna stava 1,255 pre danu frekvenciu . Bezal som takto cca od aprila, bez jedinej chybycky, akurat som nevedel doriesit podtaktovanie a cez power managment ( skusal c state a ostatne srandy, bez vysledku ) a zrazu voala..mesiac mi vyskakuje celkom nedefinovany BSOD pos cislom 0x00000D (neviem presne kolko nul clovek nema chut pri tej po*** obrazovke spocitat ). Dobre, povedal osm si klud, oldschoolovo som si dal googl natukal dany problem...no a hned to bolo cele zle, kedze ten kod vlastne patri k programu, alebo nechcenej aplikacke. Pekne som si popozeral win ci nahodou sa mi tam neulozilo nieco, no marne. Po miestnej lanke a nasledne pokaslaneho boot sektoru som mal dovod preinstalovat a nanovo dat cisty win. Hovoril som si, no za pokusto stoji, je pravdepodobne ze mi pretsane hadzat bsod. No velky kalerab , bolo to este horsie. Jeidne co uz ma napadlo bolo si dat povodne nastavenia a odskusat v zatazi ako sa bude psravat . Ok, super, vysledky ako maju byt, bez padnutia . Jedine co ma stve, ze aj napokon po spravnom natsaveni biosu a hodnot V mi to nechce ostat stabilne na rozumnych 4,5Ghz aj ked si spravim obrovsku rezervu pre CPU Voltage. Ramky som nemenil, bezia na zakladnom nastaveni . Podla google 0x00000d je na 99% chyba software, tak teda na zaver , stretol sa uz niekto s tymto pripadom ? Na margo, robi mi to uz aj pri loadu videach, zacinam mat pocit ze chyba bude niekde v zbernici pcie.