zdravim stretol sa niekto s problemom update windows 7 sp1. update sa stiahne v poriadku a aj nainstaluje a ked sa system restartuje tak pri 15 precentach to zamrzne a nejde dalej.
vie mi nietko pomoct?
S pozdravom
Josua
update windows7 - sp1
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: update windows7 - sp1
instalujes na notebook ci na pc? lebo na notebookoch s pomalymi 5400 diskami to na tych 15% moze v pohode stat aj 20-30 minut.
Spoiler: ukázať
je to klasicke pc a trva to ovela viacej ako 30 minut. a potom modra obrazovka takze zvazujem vymenu hardware doska, cpu, ram
to pc bolo preinstalovany s original win7 co bol k nemu dodany
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Teda mas aku presne nalepku na PCcku? WIndows Home Premium? Viem Ti poskytnut Instalaciu WIndows Home Premium s uz integrovanym SP1. NO bez nalepky a cisla na nej to nepouzijes, cize musis mat legalny Windows
Tym padom nebudes musiet instalovat SP1 cez Windows Update
Tym padom nebudes musiet instalovat SP1 cez Windows Update
ako takto to viem aj ja vyriesit mam univerzal instalacku win7 a kody mi pasuju na vsetky windows. myslim tym s nalepiek windows co su na notebookoch alebo pc. ja som chcel riesenie aby som znovu nemusel preinstalovavat windows
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Univerzal instalacku? kody?? Takze mas warez?? NA fore ja warez zakazany..
AK to chces vyriesit, nainstaluj rovno WIN 7 XSP1, nemusis instalovat prvych 100zaplat a potom SP1 co trva asi 2hodinky..
AK to chces vyriesit, nainstaluj rovno WIN 7 XSP1, nemusis instalovat prvych 100zaplat a potom SP1 co trva asi 2hodinky..
dakujem za radu ale budem sa snazit najst riesenie aby to slo aj s touto instalackou