Bazoš Agent - Android aplikacia
Bazoš Agent - Android aplikacia
Dobry den vospokol,
rad by som vam dal do pozornosti moju aplikaciu BazosAgent.
Ak ste pouzivatel Bazosu, tak urcite viete ake je jednoche sa stratit v obrovskom kvante inzeratov na Bazosi.
Prave pre tento pripad sa vam zide Bazos Agent, ktory bude vasim straznym psom.
Appka bude hladat za vas podla filtrov inzeraty na pozadi, a usetri vam kopec casu
https://play.google.com/store/apps/deta ... gent&hl=sk
rad by som vam dal do pozornosti moju aplikaciu BazosAgent.
Ak ste pouzivatel Bazosu, tak urcite viete ake je jednoche sa stratit v obrovskom kvante inzeratov na Bazosi.
Prave pre tento pripad sa vam zide Bazos Agent, ktory bude vasim straznym psom.
Appka bude hladat za vas podla filtrov inzeraty na pozadi, a usetri vam kopec casu
https://play.google.com/store/apps/deta ... gent&hl=sk
edit by 369.....I am your father !
Re: Bazoš Agent - Android aplikacia
vyzera to zaujimavo, vdaka
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
iba pre android?
tak na iOS sa robi ale to sa kamarat natom uci takze to potrva1adad1 napísal:iba pre android?
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- pouzivam, obzvlast dobra vec!!!!
- akurat co mi vadi ze ak dakto upuje unzerat tak mi to vzdi cinkne....
- akurat co mi vadi ze ak dakto upuje unzerat tak mi to vzdi cinkne....
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Tiez pouzivam, uzitocna app, akurat na samsungu gt-s5830 (ace) s cyanogen modom build 7-20121118-NIGHTLY-cooper (andr. 2.3.7) mi pri vysunuti laveho panelu ( i44.tinypic.com/709vms.jpg )
preblikava zo sivej na bielu zoznam mojich filtrov plus v asi 1 cm zhora aj z dola kresli bielu ciaru, ale to na 99% percent bude tym cyanogenom
preblikava zo sivej na bielu zoznam mojich filtrov plus v asi 1 cm zhora aj z dola kresli bielu ciaru, ale to na 99% percent bude tym cyanogenom
Spoiler: ukázať
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
jo a nocny rezim by sa ties hodil.... (abe sa dalo nastavit aby to necengale medzi 23.00 a 08.00)
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Toman : a Greenify nepoznáš ?
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
neskusal som este, ale mne doteraz taka aplikacia ani nechybala, dostatocne to riesili rss feedy.
staci vypnut datove prenosy. ja ich mam vypnute vzdy a zapinam ich denne na 5 minut. a dvojrocna baterka mi stale da v pohode 2-3 dni.Toman napísal:jo a nocny rezim by sa ties hodil.... (abe sa dalo nastavit aby to necengale medzi 23.00 a 08.00)
Spoiler: ukázať
To mas pravdu ze jadro je RSS citacka ale appka robi okolo toho ovela viacej, moznost reagovat emailom, priamo volat, pinch zoom galeria, odkladat si inzeraty atd.molnart napísal:neskusal som este, ale mne doteraz taka aplikacia ani nechybala, dostatocne to riesili rss feedy.
- toto tam urcite dorobim len si musim najst cas (skuskove)Toman napísal:jo a nocny rezim by sa ties hodil.... (abe sa dalo nastavit aby to necengale medzi 23.00 a 08.00)
- to s tym cenganim som nepochopil, vadi ze notifikacia vydava zvuk? ze by stacil iba message myslis?
- teraz planujem hlavne dorobit historiu reagovanych inzeratov, resp nejako indikovat na inzerate ze na ten si uz odpisal, kedze teraz som kupoval nieco cez bazos a na druhy den som ani nevedel na ktory inzerat som odpisal, kedze bazos to samozrejme nikam neuklada a musis dufat ze ti odpise dotycny. Co poviete?