Bindovanie prídavných kláves
- Pakrobolgari
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 01. Mar, 2012, 20:05
Bindovanie prídavných kláves
Mám klávesnicu Microsoft Sidewinder x4 a neviem ako využiť prídavné klávesi S1-S6 v hrách a ako na ne nabindovať nejaké akcie, napr. vo WoW? Nevedel by mi niekto poradiť? vdaka
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Re: Bindovanie prídavných kláves
na razerkach musia byt zapnute v ovladacoch, nie je tam nieco podobne?
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Mam X4, ale s makrami som sa nehral
ALe predtym som mal X6tku, nainstaloval som soft zo stranky mcirosoft, a tam som si vytvoril makra ku kazdemu klavesu...
Teda, po stlaceni s1 klavesnica urobila kludne 500stlaceni klavesov za sebou, isty cas som to tak mal nastavene, otvoril net, stlacil s1 a samo sa mi otvorilo 7-8stranok Ale uz sa mi s tym nechce hrat.. Predpokladam ze X4 funguje rovnako.
tu to mas:
http://www.svethardware.cz/recenze-ms-s ... ry/29108-2
ALe predtym som mal X6tku, nainstaloval som soft zo stranky mcirosoft, a tam som si vytvoril makra ku kazdemu klavesu...
Teda, po stlaceni s1 klavesnica urobila kludne 500stlaceni klavesov za sebou, isty cas som to tak mal nastavene, otvoril net, stlacil s1 a samo sa mi otvorilo 7-8stranok Ale uz sa mi s tym nechce hrat.. Predpokladam ze X4 funguje rovnako.
tu to mas:
http://www.svethardware.cz/recenze-ms-s ... ry/29108-2
Spoiler: ukázať
- Pakrobolgari
- Používateľ
Ano tie nastavenia už mám dávno ponahadzované, viem aj ako si spravim makra wo windowse ale tie ma nezuajimaju, zaujíma ma ako využijem tie makra v hre, ked ich hra vôbec nezaznamená akoby som ich ani nemal?
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Pohrab sa trocha v tom programe a mal b si najst nieco ako automaticke prepinaie profilov alebo detekcia spusenich programov a k profilu musis priradit hru, ked tu hru spustis tak sa ti automaticky prepne profil a mozes si veselo uzivat mkra .
Spoiler: ukázať
- Pakrobolgari
- Používateľ
Tak už som sa ktomu niako dopracoval, aj ked to nebolo presne ako som si predstavoval že nastavím niaku aktivitu v hre priamo na S1-S6 musel som ju najprv nastaviť na inú klávesu a potom vo windowse nastaviť niektore z S1-S6 na tu danú klávesu, ale hlavne že to funguje takže vdaka.