Ocom tocis chlape ? Nikdy a nikde som nenapisal ze sa mi Notebook pecie na 90 stupnou...
Vzdy som pouzival chladiacu podlozku Zalman NC-2000 (ktoru aj odporucam najlepsia podlozka pod notebok)
a nikdy som nemal teploty nad 85C.Po tejto uprave BEZ CHLADIACEJ podlozky nemam cez 75C
S chladiacou pojdu urcite dole viac (momentalne ju nemam u seba)
ak budem mat tak vyskusam...
Neprecitas si co napisem a potom tu vyskakujes ako maly chlapec.
Za dalsie jemne Pretaktovanie CPU na 4 rocnom notebooku ktory ma vo full loade teplotu ktora nepresiahne 75C natom nevidim nic zle..
Nauc sa po druhych precitat co napisu a potom nieco napis
Thx
Intel i7-720qm overclocking
Re: Intel i7-720qm overclocking
Naposledy upravil/-a asfalt v Ne 19. Máj, 2013, 21:25, upravené celkom 1 krát.
Prekrúcaj ďalej moje texty a ži si v svojej realite, kde 85C s chladiacou podložkou neznamenalo 90 stupňové teploty.
Najlepšie by bolo, keby si vybral základnú dosku zo šasi, teploty by ti opäť klesli a mohol by si napísať, že ti odjakživa teploty nepresiahli 65 stupňou.
decentne pretaktovanie
Najlepšie by bolo, keby si vybral základnú dosku zo šasi, teploty by ti opäť klesli a mohol by si napísať, že ti odjakživa teploty nepresiahli 65 stupňou.
decentne pretaktovanie
Som zelený a rozdávam dvojaký meter týždenne. Kto som?
Aha tak som asi panovy mal spravit video navod ktory by zarucene dosvecil to co hovorim....
Ale samozrejme potom by si nasiel pan j4ro neaku inu vyhovorku preco to taku alebo hentaku teplotu nemoze mat...
Bohuzial niekto ma problem s citanim textu a s jeho porozumenim potom sa vyhovara,tie svoje sarkasticke reci si mozte nechat mne nezaujimaju
PS: Chladil som to dusikom aby to malo co najnizsiu teplotu aby som sa potom mohol chvastat
Ale samozrejme potom by si nasiel pan j4ro neaku inu vyhovorku preco to taku alebo hentaku teplotu nemoze mat...
Bohuzial niekto ma problem s citanim textu a s jeho porozumenim potom sa vyhovara,tie svoje sarkasticke reci si mozte nechat mne nezaujimaju
PS: Chladil som to dusikom aby to malo co najnizsiu teplotu aby som sa potom mohol chvastat
Uvedomil si si, že oslabený spodný plast bude náchylnejší na praskanie?
Som zelený a rozdávam dvojaký meter týždenne. Kto som?
Blbost nic nieje oslabene...Drzi to normalne.Netreba hadzat notebook ozem potom nieco aj vydrzi
Co sa tyka toho pretaktovania tak to asi nepojde,na doske dokonca ani taky PLL nieje...Ci uz s neakymi cislami alebo bez...
Co sa tyka toho pretaktovania tak to asi nepojde,na doske dokonca ani taky PLL nieje...Ci uz s neakymi cislami alebo bez...
blahozelam, prisiel si nato po 3 stranach dristov a zbytocneho vlakna...
P.S. Keby si to chladil dusikom, tak mas teploty okolo -150C...
//premazane OT
//nechapem vasu potrebu sa hadat na internete, chodte sa vyburit niekam do krcmy ako to robi bezne nas (s)prosty lud
//tema uz aj tak nikam nevedie takze lock | valistar
P.S. Keby si to chladil dusikom, tak mas teploty okolo -150C...
//premazane OT
//nechapem vasu potrebu sa hadat na internete, chodte sa vyburit niekam do krcmy ako to robi bezne nas (s)prosty lud
//tema uz aj tak nikam nevedie takze lock | valistar
Spoiler: ukázať