Zdravim, mam problem asi 30dni s castymi kratkodobymi vypadkami internetu. Router sa asi tak 10x za den odpoji na cca 30sekund az 1 minutu od internetu. Mam router Belkin. Moj provider netu tvrdi ze problem nieje u nich. Moze taketo vypadky sposobit odchadzajuci router? Stretol sa st ym niekto? Tento stav trva uz asi mesiac, tak ak by bol blby router za ten cas by uz odisiel uplne, nie?
P.S. windows som preinstaloval nanovo, router som resetol tiez.
Kratkodobe caste vypadky internetu
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Re: Kratkodobe caste vypadky internetu
a pripojit sa priamo na kabel bez routra si neskusal?
Skusal, ale za ten cas vypadok nebol a bohuzial niesom vzdy na pc. A na routri to vidim ked blikne cervena aj ked niesom na nete.
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
ak mas UPC, tak vitaj v klube! ...ale klop-klop, tento mesiac mi to ide celkom OK
Ja mam UPC a asi tak pred pol rokom mi presne toto robil router,ze vypadol par krat za den na taku minutu a potom sa naspat restartol. Reklamoval som to u UPC , dosiel technik, vymenil router a odvtedy to ide ako hodinky.
PC: MB: ASROCK B450M Pro4 CPU: AMD RYZEN 5 3600 CPU FAN: SilentiumPC Fera 3 GPU: Manli RTX 3070 Gallardo 8GB GDDR6 SSD: ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1TB RAM: G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis PSU: SilentiumPC Vero M2 Bronze 600 W Case: SilentiumPC Signum SG1M TG MONITOR: 32" AOC CQ32G1 + 27" BENQ GW2760
Vyzera to naozaj na router takze musim kupit novy, kto mi poradi router n v cenovej relacii do 50€ ...mal som 2 x belkin ale uz by som bral aj inu znacku mozno linksys alebo netgar...nejake tipy? dakujem
- Martin2195
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Okt, 2010, 18:36
Neber hlavne TP-LINK TL-WR941ND, robí mi niečo podobné. Raz za čas (mesiac) sa proste sekne a spadne mi net a aj domáca sieť, pomôže iba router vytiahnuť z elektriky. Neviem či to je problém len môjho routra alebo tohto typu všeobecne... Keďže sa to nestáva tak často, tak to neriešim. Znova by som ho už ale nekúpil...
Spoiler: ukázať