Caute,
stala sa mi taka mala nehoda, mam set, ktory je odolny proti poliatiu, avsak po jemnom poliati akosi nefunguje. Bezdrotova klavesnica po stlaceni niektorych klaves dava ine klavesy a napr. tlacitko ''a'' vobec nereaguje. Najskor skapala elektronika.
Co myslite vyreklamuju mi to ?
Jedna sa o model MK520 od Logitechu.
Umrela mi klavesnica odolna proti poliatiu..
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
Re: Umrela mi klavesnica odolna proti poliatiu..
Tak ak je odolná voči poliatiu tak by to mala vydržať...
Ja som pred mesiacom oblial SLADKÝM VÍNOM Logitech Solar Keyboard (60€ ) a myslel som že v tom momente ma o***be o zem ale nič otočil som ju vytiehlo uschla a funguje a to má v sebe solárne články a to neni odolná voči poliatiu
Každopádne by som to reklamoval
Ja som pred mesiacom oblial SLADKÝM VÍNOM Logitech Solar Keyboard (60€ ) a myslel som že v tom momente ma o***be o zem ale nič otočil som ju vytiehlo uschla a funguje a to má v sebe solárne články a to neni odolná voči poliatiu
Každopádne by som to reklamoval
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
- britva
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 15. Nov, 2004, 14:00
Odkial mas ze tento model je odolny voci poliatiu? Skus si pozriet stranku vyrobcu. Pokial ja viem ma rozne dobre funkcie ten set,ale odolnost voci poliatiu nema.
Otvoril si mrtvu temu.... predajca to tak deklaruje, viac ma nemusi zaujimat.. + ta klavesnica je perforovana, takze voda z nej fakt vytecie.
Spoiler: ukázať
- britva
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 15. Nov, 2004, 14:00
Sorry,nevsimol som si datum