Hneď vopred chcem upozorniť, že ak som založil tému v nesprávnej sekcii,ospravedlňujem sa, nenašiel som "problémy a riešenia".
A teraz k veci. Budem sa snažiť byť stručný aby to dávalo hlavu a pätu. Potrebujem pomôcť pretože:
Kupoval som cez bazos.sk túto grafickú kartu http://www.msi.com/product/vga/N560GTX- ... cification
Prišla mi dnes, mám aj záručný list, chlap vyzeral byť seriózny pri predaji.
Môj problém je, že mám FPS buĎ rovnaké alebo dokonca menšie ako som mal pri mojej starej grafike nVIDIA geforce GTS 250 (512 MB), čomu vôbec nerozumiem. Nainštaloval som DRIVER z cdčka (starý 280.xxx) a taktiež som skúšal najnovší z internetu 320.18
Bol som v servise u známeho kde mi povedal,že môj zdroj značky FORTON 500 W by mal stačiť a nemal by robiť problémy. Iný mi zas povedal, že potrebujem zdroj 600 W. Tiež si myslím, že grafika asi nemá ako dať dostatočný výkon kvôli môjmu "iba" 500 W. Ale žeby to robilo taký rozdiel v hrách ?

V TOMB RAIDER (2013) mám smiešnych 21 FPS pri LOW aj HIGH detailoch. v BATTLEFIELD 3 mám 35 FPS,často klesá na 20. v BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 mám 30-40 FPS. ďalej rozpísovať hry nemusím, len aby ste boli v obraze.
Moja zostava: má 3 roky
Doska: ASUS (presnejšie špecifikácie neviem)
Ramky: Kingston 2x2 GB (presnejšie špecifikácie neviem)
Zdroj: FORTON 500 W
Procesor: Intel Pentium dual core E 6500 (2.93 Ghz)
WIN 7 - 64 bit