Apple iPad Mini 2
Re: Apple iPad Mini 2
Veru, felipe25, kúpiť tablet s 3G, tak ako hovoríš mini 2 a fon k tomu len na volania a sms. Na tento účel nám bude postačovať aj stará a odolná NO KIA 3310
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Čo ti ja viem.... Ak by 3G modul stal do 50euro tak si priplatim... Ale v obývačke mi je nepotrebný po vonku s tým nebeham a ak nahodou ano tak mám mobil s tetheringom... A dva paušály u pomaranca by sa mi ajtak nechcelo platiť (O2 na záhrade nechytam)
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Konferencia sa blizi, som nedockavy.. Co myslite, ktory den predstavia iPad Mini2 a cenu? Prvy?
Apple usporiada od 10. - 14. júna v Moscone Center v San Franciscu vývojársku konferenciu WWDC 2013. Budú na nej predstavené nové verzie operačných systémov iOS a Mac OS X. Podľa servera Cult of Mac tu odhalia aj nový iPad Mini.
Spoiler: ukázať
- felipe25
- Pokročilý používateľ
Boa, taze asi ziadnya novy iPad mini2 nebude..
http://www.macblog.sk/novinky/apple-uz- ... -7022.html
Dokedy nan bude treba cakat? A preco weby vypustaju take somarske informacie ze tam bude predstaveny iPad mini2 ?
http://www.macblog.sk/novinky/apple-uz- ... -7022.html
Dokedy nan bude treba cakat? A preco weby vypustaju take somarske informacie ze tam bude predstaveny iPad mini2 ?
iPad mini predstavili v oktobri a zacal sa predavat az zaciatkom novembra. Nemaju sa kam ponahlat.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Tento rok ma byt WWDC hlavne o SW cize iOS 7 a OS X 10.9. Ziadny novy HW na 99% nebude (to zvysne 1% je novy Mac Pro), aktualizovane budu pravdepodobne MacBooky s Haswelllom. iPady a iPhony az na jesen pred Vianocami.
- Toman
- VIP
- tak ja hlasim ze mi ipad DRBOL zo stolika na zem (parkety).... 72cm, zhodil som ho laktom...
- absolutne nic mu nieje....!! ziadna deformacia hlinikoveho obalu, stale 100% stav.... som prijemne prekvapeny
T.
- absolutne nic mu nieje....!! ziadna deformacia hlinikoveho obalu, stale 100% stav.... som prijemne prekvapeny
T.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
Mas stastie hh . Kup si puzdro Colorovo 7,9" za 7e
Inac, ked som kukal po bokoch iPadu, tak som si bol isty, ze ked toto padne, ze to praskne:)
Inac, ked som kukal po bokoch iPadu, tak som si bol isty, ze ked toto padne, ze to praskne:)
- Toman
- VIP
jo... mam uz objednane od cinana.... kable dosli za par dni, na zvisok cakam...
- felipe25
- Pokročilý používateľ
Noo kukam ze iPhone5S odhaduju ze 5S ma stat 250-300€ ) Otazka bude co sa oplati viac - 5 alebo 5S s plastovym telom?
Inac, posledna vec: vie niekto kde najdem skutocne komunikovane veci z WMMC? Na mm.sk pisu o tej cene ale odhadom od niekoho ineho.. Ak to nepovie same Apple tak neverim
Inac, posledna vec: vie niekto kde najdem skutocne komunikovane veci z WMMC? Na mm.sk pisu o tej cene ale odhadom od niekoho ineho.. Ak to nepovie same Apple tak neverim
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
To si videl kde taky vtip ? Plnohodnotny iPhone 5S pod 500€ urcite neuvidis. Jedina moznost je to, ze vydaju iPhone 4S s lacnejsim telom telefonu a menej kvalitnym displejom, take nieco by mohli predavat lacnejsie, ale s cenou pod 300€ to tiez nevidim ruzovo.felipe25 napísal:Noo kukam ze iPhone5S odhaduju ze 5S ma stat 250-300€ ) Otazka bude co sa oplati viac - 5 alebo 5S s plastovym telom?
- Toman
- VIP
- Poobede ma v schranke cakal SmartCover od cinana, 10 USD (7E)
- pasuje super, skoro ako original!
- 35E za original = ať ma maju radi!!!.......
- este mam na ceste hard case, USB konektor na toak a SD karty, folie a tisem este daco...
Foto:
- pasuje super, skoro ako original!
- 35E za original = ať ma maju radi!!!.......
- este mam na ceste hard case, USB konektor na toak a SD karty, folie a tisem este daco...
Foto:
naco folie ked mas smartcover? som zvedavy, ako bude vyzerat ten cinsky smart za pol roka. ked som kupoval ipad, tak so si povedal, ze kaslat na to, tych 39€ nejako uz prezijem. navyse to bolo v decembri, ked to este cinanci nemali opajcovane. osobne by som najviac prijal type cover - nieco ako ma surface od ms. Klasicke klavesnice su moc hrube
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
Toman - kde si to kupil? Ja mam len obycajne puzdro. Posli link sem alebo SS Diky
o iPhone5S som cital tu:
http://mobilmania.azet.sk/bleskovky/nov ... fault.aspx
Ďalšia verzia smartfónu by podľa dohadov mohla niesť označenie 5S a bude predstavovať lacnú verziu iPhonu 5. MacRumors uvádza, že cena novinky by sa mohla pohybovať od 350 do 400 dolárov (264 až 302 eur). Apple nízku sumu dosiahne napríklad aj použitím plastového obalu. Parametre iPhonu 5S budú veľmi podobné iPhonu 5. Výrobca údajne rozšíri čierne a biele prevedenie o nové farby ako zelená, modrá, žltá a oranžová.
Treba brat do uvahy, ze iPhone to ma dost tazke.. v case ked ho uviedli na trh asi nebolo vykonovo porovnatelne zariadenie.. teraz je. Beriem ze Samsung S4 ma lepsi HW, a stoji este viac. No vyladeny je zasa viac iPhone ako Android.. to si myslim...
Tu sa mi naskyta otazka, ci je realne aby premiovy produkt - Apple iPhone bol lacnejsi ako konkurencia. Kazdopadne, si to dovolit mozu. Ak vezmeme kolko zarobili na predoslych generaciach, ak daju nizsiu cenu zarobia este viac, pretoze sa ich preda 3-4x tolko (ak bude cena 300e). Ak budu vyrobne naklady na polovici tak mozno zarobia tolko co ked stal 600e a predalo sa ho menej, ale percentualny podiel na trhu si zvysia obrovskymi krokmi. Alebo je to len moje zelanie aby stal 300e?
o iPhone5S som cital tu:
http://mobilmania.azet.sk/bleskovky/nov ... fault.aspx
Ďalšia verzia smartfónu by podľa dohadov mohla niesť označenie 5S a bude predstavovať lacnú verziu iPhonu 5. MacRumors uvádza, že cena novinky by sa mohla pohybovať od 350 do 400 dolárov (264 až 302 eur). Apple nízku sumu dosiahne napríklad aj použitím plastového obalu. Parametre iPhonu 5S budú veľmi podobné iPhonu 5. Výrobca údajne rozšíri čierne a biele prevedenie o nové farby ako zelená, modrá, žltá a oranžová.
Treba brat do uvahy, ze iPhone to ma dost tazke.. v case ked ho uviedli na trh asi nebolo vykonovo porovnatelne zariadenie.. teraz je. Beriem ze Samsung S4 ma lepsi HW, a stoji este viac. No vyladeny je zasa viac iPhone ako Android.. to si myslim...
Tu sa mi naskyta otazka, ci je realne aby premiovy produkt - Apple iPhone bol lacnejsi ako konkurencia. Kazdopadne, si to dovolit mozu. Ak vezmeme kolko zarobili na predoslych generaciach, ak daju nizsiu cenu zarobia este viac, pretoze sa ich preda 3-4x tolko (ak bude cena 300e). Ak budu vyrobne naklady na polovici tak mozno zarobia tolko co ked stal 600e a predalo sa ho menej, ale percentualny podiel na trhu si zvysia obrovskymi krokmi. Alebo je to len moje zelanie aby stal 300e?