Ahojte,
mam taky problem ze hlavne pri pozerani videa alebo hrani hier sa pc do 5-10 min zasekne a neda sa nic robit, len reset (niekedy aj pri normalnom pouzivani pc ako browsovanie a pod., ale vtedy to vydrzi aj 2hodiny). HDD nedavno formatovane, nainstalovane su len drivery. Teploty su fajn aj v zatazi.
AMD FX-6300
GIGABYTE 970A-D3
Kingston 4gb kit
GTX 460
Corsair vx550 W
windows 8
Zasekavanie PC
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Re: Zasekavanie PC
neviem ako ty ale ja by som skúsil bežať na live cd linuxu nbez nutnosti inštalácie poskúšal by som tak zo 5 hodin práce aa videa ak by to nerobilo tak HW by sa dal praktický vylučiť a chybu by trebalo hľadať niekde v systéme .
Spoiler: ukázať
Skontroluj RAM-ky Memtest-om
Ja to tipujem na vadný jeden pamäťový modul , druhý môže byť vporiadku.
A ešte taká vec , môže to robiť aj vtedy ak to máš nejak pretaktované. Hlavne ramky sú citlivé na taktovanie.
A ešte taká vec , môže to robiť aj vtedy ak to máš nejak pretaktované. Hlavne ramky sú citlivé na taktovanie.
memtest som skusal a islo to 6hodin bez erroruramaya napísal:Skontroluj RAM-ky Memtest-om
ziadne taktovanie som nerobil, vsetko by malo byt stock a v biose je vsetko na auto
- Tom2871989
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
No nieco podobne mi robilo na s775 tiez zatazove testy presli (2h OCCT a rovnako Memtest aj niekolko krat) ale stale zamrzal ale iba pri nete alebo hrach (niekedy vydrazal aj 3h inokedy zamrzol po 5 min). Vymenil som dosku CPU a RAM a problem sa stratil takze ked CPU a RAM presli cez testy (bolo jedno ci je taktovane alebo nie aj tak zamrzal ale nikdy nie v plnej zatazi iba jedneho komponentu) takze by som povedal ze v mojom pripade to bola doska. V tvojom by som to vyskusal s inymi komponentami ak je moznost inak je to len tip.
doska je nova a vlastne odvtedy mi to zacalo robit, tak asi je chyba tam