Zvlastne zvuky - ESI Unik 04 + Creative X-fi Titanium HD
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Zvlastne zvuky - ESI Unik 04 + Creative X-fi Titanium HD
Ahojte,
Mam novu audio kombinaciu ku PC tj. hore spomenute Esi Unik 04 ktore beru zvuk z Creative SB X-fi titanium HD.
Pri normalnej prevadzke je vsetko super, pomaly zistujem ake nastavenia mi vyhovuju atd...
Problem nastava ked zapnem DOTU 2 (ine hry som zatial netestoval), po nacitani uvodnej obrazovky je to stale v pohode, po najdeni online hry a pripojeni sa na nu pocut chraplave opakujuce sa zvuky (rytmicke) ktore, s nizsim "bpn" pocut aj po minimalizovani hry. zvuky idu ruku v ruke s hlasitostou (teda zvysuje sa hladina spolu so vsetkymi ostatnymi zvukmi ktore tam byt aj maju). tento problem odznie az po vypnuti hry, nezaznamenal som ho ani pri beznej prevadzke tj film hudba atd.
Any ideas? velmi som sa tesil na lepsi zvuk a toto mi dost kazi wow efekt z noveho repro
Mam novu audio kombinaciu ku PC tj. hore spomenute Esi Unik 04 ktore beru zvuk z Creative SB X-fi titanium HD.
Pri normalnej prevadzke je vsetko super, pomaly zistujem ake nastavenia mi vyhovuju atd...
Problem nastava ked zapnem DOTU 2 (ine hry som zatial netestoval), po nacitani uvodnej obrazovky je to stale v pohode, po najdeni online hry a pripojeni sa na nu pocut chraplave opakujuce sa zvuky (rytmicke) ktore, s nizsim "bpn" pocut aj po minimalizovani hry. zvuky idu ruku v ruke s hlasitostou (teda zvysuje sa hladina spolu so vsetkymi ostatnymi zvukmi ktore tam byt aj maju). tento problem odznie az po vypnuti hry, nezaznamenal som ho ani pri beznej prevadzke tj film hudba atd.
Any ideas? velmi som sa tesil na lepsi zvuk a toto mi dost kazi wow efekt z noveho repro
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Re: Zvlastne zvuky - ESI Unik 04 + Creative X-fi Titanium HD
Nejake napady? ked mam do tej istej zvukovky zapojene sluchadla tak z nich ide zvuk tak ako ma (aj napriek tomu nevypnute repraky pokial som v hre online zvuk vydavaju, hned ako sa odpojim je klud).
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
TitaniumHD dosť často robí to čo popisuješ
niekedy pomáha prehodiť slot ak sa dá, niekedy ovládače, poprípade prepäťovka
nejaký čas som to vydržal a potom som sa vrátil k Xonaru ST
niekedy pomáha prehodiť slot ak sa dá, niekedy ovládače, poprípade prepäťovka
nejaký čas som to vydržal a potom som sa vrátil k Xonaru ST
Spoiler: ukázať
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
No parada...o tom sa predavajuci tu na fore teda nezmienil :/. skusim to prehodit, ovladace mam 2 tyzdne stare tam neviem co menit... uvidime co to zrobi. len mi je zvlastne ze to robi iba RCA vystup, sluchadla v 3, 5 jacku nemaju problem.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
to nieje problém taký že zvukovka je vadná
jemu to ani vôbec nemuselo robiť a takisto to nemusí byť u teba problém zvukovky
čo možno ani nieje kedže v slúchadlách to nerobí ak dobre chápem
jemu to ani vôbec nemuselo robiť a takisto to nemusí byť u teba problém zvukovky
čo možno ani nieje kedže v slúchadlách to nerobí ak dobre chápem
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
ziadne zle slova na predavajuceho, ako ty vravis, nemusel o to mvobec vediet a nemusi to byt zvukovka . neviem no, som z toho mimo... ozaj neviem
- dexterav
- Sponzor fóra gold
skus iné repro, ak to nebude robiť...
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Nemam tam co ine zapojit cez RCA, logitechy co mam su na jack, skusim to ale na 90 percent to bude ako so sluchadlami, tj ziaden problem. Tak ci tak dik za tvoj cas, nieco poskusam a dam tu update ak uz budem uplne zufaly
Neviem prečo by si mali reproduktory (hlúpe analógové zariadenie) v hre vymýšľať nejaké zvuky... Ja by som problém nepripisoval ničomu inému ako zvukovke.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
neviem....v pondelok si uz musim najst cas a zbehnut ku nam do radioamatera, posledna vec co ma napadla je zapojit repro cez nejaku redukciu ze z optiky, ked vobec nieco take existuje.
To už nebude redukcia ale DA prevodník a ten stojí nejaké tie peniaze...
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 12. Jún, 2013, 12:07
Mam tuto istu zvukovku prepojenu cez optiku s reprakmi a viem ze podobne "spatne vazby" zvuku sa daju ponastavovat v ovladaci.Mas v Game Mode povypinane take ako:
Enable Bass Redirection
Enable EQ
Enable X-Fi Crystalizer
Enable Bass Redirection
Enable EQ
Enable X-Fi Crystalizer
ASUS P7P55D-E;INTEL Core i7-860;nVidia GeForce GTX680 4GB OC;CORSAIR DDR3 2x4 GB 1600MHz CL 8 Vengeance;
Crucial M4 256GB & WD 2 TB;WD 1 TB External;Creative Sound Blaster X-fi Titanium HD;EUROCASE MiddleTower 550;
Corsair GS700 W;Microsoft SET: Wireless IntelliMouse Explorer 2.0 & Wireless Desktop Elite Keyboard;
Logitech Z-5500 Digital;Samsung 24" LED FULL HD Monitor/TV;TV: Samsung UE46D8000
Crucial M4 256GB & WD 2 TB;WD 1 TB External;Creative Sound Blaster X-fi Titanium HD;EUROCASE MiddleTower 550;
Corsair GS700 W;Microsoft SET: Wireless IntelliMouse Explorer 2.0 & Wireless Desktop Elite Keyboard;
Logitech Z-5500 Digital;Samsung 24" LED FULL HD Monitor/TV;TV: Samsung UE46D8000
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Vdaka za input tarezni, vsetko mam povypinane. bohuzial to nepomaha , skusil som aj zvukovku od asusu a robi to iste takze chybu zvukovky mozme vylucit asi.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 12. Jún, 2013, 12:07
Tak potom asi repraky...
ASUS P7P55D-E;INTEL Core i7-860;nVidia GeForce GTX680 4GB OC;CORSAIR DDR3 2x4 GB 1600MHz CL 8 Vengeance;
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Ale akym sposobom? repro idu krasne cisto pri vsetkom co sa netyka online hrania to je na tom zaujimave...
Edit: Ak to aj su tie repro som zvedavy na postup reklamacky a otestovanie vady... no predtym zapojene logitech z3 na obaoard zvukovke boli fajn, ziadne zvuky.
Edit: Ak to aj su tie repro som zvedavy na postup reklamacky a otestovanie vady... no predtym zapojene logitech z3 na obaoard zvukovke boli fajn, ziadne zvuky.