Stenly bez urobit tvojmu retardovi dobre, mozno ta to ukludni a naucis sa citat. Co tam viac potrebujes riesit? Som zvedavy co vypotisAsi netreba ked je v kompatibility liste daneho chladicu napisana podporovana dana karta
Stenly bez urobit tvojmu retardovi dobre, mozno ta to ukludni a naucis sa citat. Co tam viac potrebujes riesit? Som zvedavy co vypotisAsi netreba ked je v kompatibility liste daneho chladicu napisana podporovana dana karta
Hmm, tak uz ti naozaj ostava jedine najst rock stable OC hodnoty pre CPU a VGA.cobr4in napísal:No, ešte som zabudol napísať, že som aj znížil na Crysis 3 aj takt - core +40Mhz; RAM +450Mhz. Pri core +50Mhz; RAM +500Mhz, tak to aj po odinštalovaní ASUS Suite 2 a zvýšení otáčiek fanu padalo.
Ešte mi to hodilo jednu modrú smrť, to bolo asi procákom, tak som ho hodil na 4400MHz.
Ano, je to mozneBOB! napísal:Takze podla vas je mozne tieto chladice osadit na referencnu GTX680 ?
Accelero Xtreme IIIThe cooler is NOT compatible with any NVIDIA graphic cards with double deck DVI outputs.
Je to tam napisane ze to podporuje alebo nie? Navstiv ocneho, zakladnu skolu, tam ta aj tretiaci zahrabu pod zem.680* (w/o stacked power socket),
670* (w/o stacked power socket),