siva wifi ikonka
siva wifi ikonka
Zdravim,
mam google nexus S (i9020) (android 4.1.2 stock) stava sa mi randomne, ze sa mi pri prejdeni z 3g na domace wifi nesynchronizuju google sluzby (wifi ikonka nie je modra ale siva) - jedine co pomoze je restart telefonu. Niekedy v pohode ficim tyzden, ze po prepnuti na wifi je vsetko ok (modra ikonka - google synchronizuje) a niekedy za dva-tri dni musim restartovat.. Viete mi poradit ako sa toho problemu zbavit bez toho aby som stale musel restartovat telefon? Diky
mam google nexus S (i9020) (android 4.1.2 stock) stava sa mi randomne, ze sa mi pri prejdeni z 3g na domace wifi nesynchronizuju google sluzby (wifi ikonka nie je modra ale siva) - jedine co pomoze je restart telefonu. Niekedy v pohode ficim tyzden, ze po prepnuti na wifi je vsetko ok (modra ikonka - google synchronizuje) a niekedy za dva-tri dni musim restartovat.. Viete mi poradit ako sa toho problemu zbavit bez toho aby som stale musel restartovat telefon? Diky
Spoiler: ukázať
Re: siva wifi ikonka
skus si odstranit ucet, ktory mas v telefone a nanovo pridat. Mne osobne to pomohlo.
//predchadzajuci prispevok sa necituje. -newmi
//predchadzajuci prispevok sa necituje. -newmi
no dnes som tak akurat urobil, uvidime co to spravi.. newmi nepochopil som moc tu poznamku, "necituje" ?
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
To bolo pre Blackhawka, a v skratke ide o to, ze ked odpovedas na predchadzajuci prispevok, tak sa nema citovat cez tlacitko "Citovat" , ale stlacenim tlacitka Odpovedat na spodku stranky. Pripadne mozes pouzit aj to tlacitko Citovat, ale potom odmaz citat. Citaty mozu byt ak neodpovedas na prispevok priamo nad tvojim.
robi ti to len doma? Moze byt aj problem v routeri.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Inac seda ikonka = si pripojeny na acces point (tvoj router), ale nefunguje konektivita na Google servery. To znamena ze bud nedostal IP adresu, alebo mas zle routovanie, proste nieco dokaslane na tvojej strane.
iba doma, inde som teda nevyuzival wifi vacsinou mobilny net.. Aj ked v lete som bol 4dni mimo kde som fical viacmenej na wifi a sedu ikonku som tam nevidel, len modru.. skusal som uz co sa nastaveni v mobile tyka staticku ip a v routri som toho vela nemenil, neviem co presne by som tam mal mat nastavene, moc sa nevyznam..
no namiesto telefonu mozes este router skusit resetovat. Preco to tak je neviem. Mne to zas obcas robi naopak, z wifi na 3G.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
zahady no.. nic teda skusim ci pomohlo to vymazanie google uctu a znova jeho pridanie a ked nie skusim ten restart.. na nete co som hladal je viac ludi s tymto problemom no niektori ho vyriesili tak ini onak a inym to zas robi stale ..
EDIT: nepomohlo ani nahodenie google uctu nanovo ani restart routru..
EDIT: nepomohlo ani nahodenie google uctu nanovo ani restart routru..