Problem nasledovny http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 29&t=94185 ... Novy router nebol o moc silenjsi ako stary, tak ich potrebujem nejako spojit ...
Situacia je takato :
Zo strechy mi ide kabel z anteny do miesnosti , ten je pichnuty v routri Dlink , z Dlinku mam natiahnuty kabel do mojho PC , wifina zapnuta. Wifina mi dosahuje tak do polky domu , do kuchyne ( chodby ) Ked stojim na chodbe mam na chodbe cca 1 palicku ( mobil ) ako nahle vojdem do dalsej miestnosti ( obyvacka ) signal sa strati uplne.
Riesenie by som si predstavoval take , ze do miestnosti kde sa nachadza internet dat Tendu ( kedze ma o cosi lepsi signal, ktory zasahuje lepsie aj do garaze ), ktorej signal dociahne tiez cca do kuchyne a v kuchyni by sa napojil Dlink , ten by automaticky pokryl zvysok doma ( obyvacku , atd ) ... Pripadne, pokial to nie je mozne, alebo jednudusie je to opacne, tak opacne . Dlink v miestonsti a Tendu do kuchyne...
Uz len ako to nastavit ...
Nastavenie su nejake taketo ...
Dlink:

Tenda :

Ked som nastavil Dlink ako klasicky router + wifi , tak mi nastaveni Tendy ( wirelless WAN ) naslo Dlinka , spojil som ich, ale nefungovalo to ...

Potom som skusal nastavit na Tende WDS , tam mi tiez naslo Dlinka, ale tiez to nefungovalo ... Respektivne, neviem ako ma byt pri nastaveni WDS, nastaveny ten Dlink, ci ako router, ci ako AP ...

Som z toho magor