ahoj nenabehlo mi HDD pritom v biose mi zaregistrovalo ale vo win mi uz nejde len SSD ... a este mi aj blbne niekedy dvdrom, mam ho zapojene je vsetko ok ale niekedy ked zapnem PC tak mi nenabehne iba tam vidim SSD , potom az ked vypnem PC tak mi ho nacita neviete co stym ? treba asi upgrade biosu alebo co ?
edit ... tak vidim ho aj vo win cez spravcu zariadenia ale neukazujemi ho stale skusal som aj opravit hardware a podobne a ukazalo mi vykrcnik ze mi nemusi pracovaz spravne no v spravcovi zariadenia ked som dal vlastnosti mi ukazuje ze pracuje spravne neviete co stym ako ho spojaznit ?
nenabehlo HDD
nenabehlo HDD
CPU - INTEL Core i5-4670K Chladic - GELID chladič CPU GX-7 MB - ASRock Z87 EXTREME3 PSU - SEASONIC M12II-620W SSD - Intel 180GB 520 HDD - Seagate 2TB Barracuda GPU - GIGABYTE nVIDIA GTX780 CASE - COOLERMASTER Dominator CM-690 II
Re: nenabehlo HDD
ok tak nic uz nic spojaznil som to
CPU - INTEL Core i5-4670K Chladic - GELID chladič CPU GX-7 MB - ASRock Z87 EXTREME3 PSU - SEASONIC M12II-620W SSD - Intel 180GB 520 HDD - Seagate 2TB Barracuda GPU - GIGABYTE nVIDIA GTX780 CASE - COOLERMASTER Dominator CM-690 II