crux2005 napísal:
inak tam nie je ziaden dokaz ,ze by sa mu to podarilo a zmenil by 2800+ na 3100+ ( priklad) :roll:
Aby si vtom nebol sam, pripajam sa aj ja
Fakt nic take som tam nenasiel
Edit: Rozpraval som sa Highlanderom cez ICQ. Kratky presvedcujuci uryvok o tom, ze to nema zmysel, aj ked sa to da
ICQ napísal:
H 16:31:07: jako pokud nemas vybaveni tak nemas sanci s tim neco udelat .....akorat to znicis ....takze to stejne nema vubec smysl se tim zabyvat
L 16:31:57: no to som potreboval pocut, pretoze ma to navnadilo, ale ak je to fakt narocne tak kaslat na to
H 16:34:13: no cenu to fakt nema...je lepsi si koupit kvalitni desku nez se s tim drbat
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
Presne tak, moj 3200+ Venice nejde na viac ako 2350 ani za nic, 3000+ Winchester mi siel na max 2250. Oba procaky pri 1,6V, co uz je dost kriticka voltaz.
andydul napísal:Presne tak, moj 3200+ Venice nejde na viac ako 2350 ani za nic, 3000+ Winchester mi siel na max 2250. Oba procaky pri 1,6V, co uz je dost kriticka voltaz.
...problem by som hladal skor v doske v tomto pripade. 2350, resp. 2250 je dost malo :idea:
alebo nastavenie biosu
ved skoro kazdy venice da 2400(bez zvysenia napatia) a lepsi aj 2600
HTT/delicka/AGP/PCI lock/casovanie pamati/pripadne mu daj brutalne FSB a o 1 nizsi nasobic
ak mas vsetko dobre nastavene tieto veci tak by mal dat aspon 2400
Nebojte sa, vsetko som skusal, cez 2400 som sa nedostal (TCaseMax 53), zly kus na pretaktovanie, dobry na nizku teplotu a nizku spotrebu. Uz som ho predal.