Moj prvy Casemodding: "Black CASE"

Všetko o zdrojoch, skrinkách a ich modifikovaní, o projektoch a modifikáciách všeobecne...
iwhy
VIP
VIP
Dátum registrácie: Št 21. Aug, 2003, 08:00

Príspevok od používateľa iwhy »

VodnikIN napísal:
CrakeN napísal:to nManJofo : Ty si na fyzike spal alebo co ??? Teply vzduch stupa hore, zatial co studeny zostava pri zemi ... s toho vypliva, ze ten vrchny fan musi vzduch vyfukovat a nie vtahovat ... pretoze by vlastne fukal ten teply vzduch zasa spat ... co nie je dobre ...
Mas to fuk, ale tak ako to ma je to podla mna lepsie, privadza "cerstvy" vzduch dnu a priamo na ramky, procak a pod co je podla mna lepsie ako by to mal odsavat...
Inak aj mne sa to paci, nieco podobne chcem porobit aj ja, teda minimalne nastriekat case na cierno. Aku farbu si pouzil?
No fuk to nemas, pokial by si na normalnej zostave chcel chladit nieco pasivne tak by si si takto nemohol dodrbat airflow. Proste logicky, dole nasavat vzduch a hore vyfukovat. Takto sa mu moze stat, ze nebude stihat vyfukovat teply vzduch.
Používateľov profilový obrázok
dolar468
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Pi 05. Máj, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa dolar468 »

The_Devil napísal:
dolar468 napísal:Mam otazku ako si zmenil ledky na hdd a power on zaujimalo by ma to lebo aj ja bysom si to chcel zmenit :?
Som prepajkoval, vymenil. Nic tazke.
Tak hovoris ze tu, ktora ukazuje hardisk staci len dat odtial het a dat tam novu ledku vysko svietivu napr. modru???
iwhy
VIP
VIP
Dátum registrácie: Št 21. Aug, 2003, 08:00

Príspevok od používateľa iwhy »

Myslis si, ze modra sa nejak specialne zapaja. Ide akurat na ine napetia ale normalne ju mozes prepajkovat.
The_Devil
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: St 03. Máj, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa The_Devil »

VodnikIN napísal: Aku farbu si pouzil?
Pouzil som obycajnu univerzalnu farbu na vsetky povrchy 400 ml za 100,- sk. Znacka PRIMA.

PROMETHEUS napísal:ja mam taku istu skrinu a neni AT ale ATX.
Mam este tri take iste nevytuningovane, cez leto sa budem realizovat.
dolar468 napísal:Tak hovoris ze tu, ktora ukazuje hardisk staci len dat odtial het a dat tam novu ledku vysko svietivu napr. modru???
Presne tak :wink: Ale pozor na polaritu.

Mozno ide na ine napatie, ale tam je velmi maly rozdiel. A zere ovela menej prudu ako napriklad zelena, alebo cervena.
Riddick
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 03. Dec, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa Riddick »

Lubitel napísal:skoda tych dierovanych bocnic. keby boli bez dier, bolo by to lepsie.
este to doladit vyplotrovanymi nalepkami nejakeho draka, alebo coho a bude to super.
Diery by sa dali zarobyt,keby nad tym rozmyslal..a draka urcite nie.. Skor nieco vystiznejsie k Nazvu,no tazko.

Inac pekna pracicka.Dufam,ze uz aj ja coskoro dokoncim tu svoju :wink:
ASUS Rampage IV Formula | INTEL i7 3930k | EKWB Predator 360 + EKWB Supremacy EVO Nickel | Corsair Vengeance 16GB 2133MHz RED | EVGA GTX 1080 Classified + EKWB EK-FC780 Classy | Samsung 840 EVO 250GB & 840 256GB & + WD Black 1TB + WD RED Pro 3TB | Corsair AX760 | CM QuickFire Rapid-Si + Logitech G502 + C-Tech Anthea XL | ASUS Xonar Essence STX + Cardas Hexlink Directional + SMSL SP200 + HifiMAN Sundara & HE-400 | Phanteks ENTHOO EVOLV ATX Tempered Glass
OnePlus 7 Pro 256GB Nebula Blue
The_Devil
Nový používateľ
Nový používateľ

Riddick napísal:
Lubitel napísal:skoda tych dierovanych bocnic. keby boli bez dier, bolo by to lepsie.
este to doladit vyplotrovanymi nalepkami nejakeho draka, alebo coho a bude to super.
Diery by sa dali zarobyt,keby nad tym rozmyslal..a draka urcite nie.. Skor nieco vystiznejsie k Nazvu,no tazko.

Inac pekna pracicka.Dufam,ze uz aj ja coskoro dokoncim tu svoju :wink:
Tie dery som zatmelil na obidvoch stranach a komplet lavu bocnicu som zmenil (povodne trojuholnik) a dal som tam obdåznikove plexi.
Nemam teraz fotak, tak odfotim neskor.
LuckeR
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ut 14. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa LuckeR »

AKoze vyzera to dost dobre taky elegant minitower ... :_) setko mi sedi spravene tak decente by som povedal pohoda ale to plexi na MB ... no fuuuj :-)
The_Devil
Nový používateľ
Nový používateľ

Nikde neviem zohnat tahokov. Neviete kde by sa to dalo kupit?

Obrázok
PeqpeK
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: St 23. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa PeqpeK »

The_Devil napísal:Nikde neviem zohnat tahokov. Neviete kde by sa to dalo kupit?

Obrázok
ja som to zohnal od kamarata, ktory to zohnal od druheho kamarata, a ten to dava do zajacnikov :lol: skusim sa ho este opytat ci by take nieco nezohnal a dam ti vediet, ak hej tak by som ti to poslal
P5N-E SLI, E6400@3GHz 1,3V, 2x2GB DDR2, GTS250 1GB, BlueStormII 500, case, ventilatory, spina a ine drobnosti
Lukasko^
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Lukasko^ »

Ja som si minule kupoval podobnu mriezku v striebornej farbe v akcii v Lidl-i. Je to klasicka sportmriezka na auta. Mna stal kus 90x20 cm tusim 180,- . Pobehaj nejake obchody s tuningovym materialom na auta a urcite zozenies.
The_Devil
Nový používateľ
Nový používateľ

Takze uz mam spravenu podlozku pod mys. Je napojena na 12V cez jeden z prednych spinacov. LEDky su 4 a zapojene do serie. Este na vrch plexi prilepim latku a bude to hotove.

Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok

Prave mam rozrobeny zdroj. Namiesto terajsej mriezky pouzijem plexi. A planujem zaflexovat kable, vlastne obalit ciernou buzirkou.
Stanley
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 29. Sep, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa Stanley »

tlap, tlap.. pekny mod. ja som spravil nieco podobne. som stary AT big tower prerobil na ATX.
k tej tvojej praci: v zadu pod zdrjom mas este otvory na COM 1 a COM2. nechystas sa ich nejako zalepit / zatmelit ? bolo by to krajsie..

PC1: FSC D1837-A21, Pentium 4 3.2GHz, 2GB DDR2 400, MSI 8800GT OC + Accelero S1, LG194WT-SF, Xonar DS, MS Sidewinder
PC2: Abit NF7-S, AXP-M 2600+@2500MHz, 1GB DDR400 , Hercules 9800SE A.I.W(8 pipe 435/740), FSP 350W 60PN(PF) flexo + FAN mod
PC3: MSI Sis 745, Palomino 1600+@2100+, ND12 mod + 80mm FAN, 3x256MB DDR 333, Sparkle GF3Ti200 (240/550) - lapped core
NTB: Acer 2012WLMi
The_Devil
Nový používateľ
Nový používateľ

Stanley napísal:tlap, tlap.. pekny mod. ja som spravil nieco podobne. som stary AT big tower prerobil na ATX.
k tej tvojej praci: v zadu pod zdrjom mas este otvory na COM 1 a COM2. nechystas sa ich nejako zalepit / zatmelit ? bolo by to krajsie..
Diky. Tie otvory tak skoro zatmelovat nebudem, lebo by som musel rozoberat celu CASE a potom striekat. KeD budem robit zdroj tak aj to zatmelim a nastriekam.

Návrat na "Zdroje, skrinky ich modifikácie a projekty"