robil som zadny naraznik na ford mondeo, bol popraskany, podarilo sa to by som povedal vcelku vyberne, foto z nutra bohuzial nemam.. pracovalo sa mi s nim v pohode, len malo tvrdidla sa mi zda ze naliali do flasticky Laminat zacat tvrdnut tak za 30minut, za hodinu sa dal brusit.
Mozete mi niekto ukazat aspom foto tej supravy na lam. chcel by som si to zohnat ale nemam paru jak to vyzera.aspom nejake foto ako sa s tym pracuje alebo tak nejak
THX moc
goofyno napísal:Mozete mi niekto ukazat aspom foto tej supravy na lam. chcel by som si to zohnat ale nemam paru jak to vyzera.aspom nejake foto ako sa s tym pracuje alebo tak nejak
THX moc
foto netreba, to dostanes taku konzervu, v kt. je modra "krv" a inicializator (ako kvapky do oci) ten inicializator je zieravina, odporucam nepit, nechytat atakpod. A nakoniec dostanes sietku, ktora vyzera ako odfarbene uhlikove vlakna... Uz vies?
PC: CPU CeleronD 2.6 -> 3309 MHz Arctic cooling Super silent 4 ultra : ), Epox 4pda3I(i865PE+ich5), GF MSI 6200 AX-TD256/64, 2x256 GOODram DualChanellDDR 400(2.5,4,4,8 ), 200GB SATA Hitachi !, 300W modded case + homemade upravy, momentalne prebiehaju dalsie upravy