MOD by Lukas237 - update 5.10.2006
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00
Takze som mal trochu volneho casu a zase som sa po dlhom case posnazil nieco zbastlit
Do pola mojej posobnosti sa presunula grafika, je to sice stara
GF2 MX ale aj tak neni nic prijemne keD pisti ten malinky fan
takze toto je povodny chladic, skoro vobec nema rebrovanie a na jadre bol prilepeny pomocou nejakeho divneho lepidla ktore vobec neviedlo teplo
Ja som tam dal svoj chladic ktory som nasiel doma v dielni. Orezal som ho na spravny tvar a prilepil. Na rohy jadra som klapol sekundove lepidlo a do stredu som na co najvacsiu plochu naniesol striebornu teplovodivu pastu, potom som chladic poriadne pritlacil na jadro a zaistil dvomi drotenymi sponami na ktore som natiahol zmrsstovaciu buzirku.
Toto je ten novy chladic osadeny na grafike
Do pola mojej posobnosti sa presunula grafika, je to sice stara
GF2 MX ale aj tak neni nic prijemne keD pisti ten malinky fan
takze toto je povodny chladic, skoro vobec nema rebrovanie a na jadre bol prilepeny pomocou nejakeho divneho lepidla ktore vobec neviedlo teplo
Ja som tam dal svoj chladic ktory som nasiel doma v dielni. Orezal som ho na spravny tvar a prilepil. Na rohy jadra som klapol sekundove lepidlo a do stredu som na co najvacsiu plochu naniesol striebornu teplovodivu pastu, potom som chladic poriadne pritlacil na jadro a zaistil dvomi drotenymi sponami na ktore som natiahol zmrsstovaciu buzirku.
Toto je ten novy chladic osadeny na grafike